Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Handbal, juniori – Un meci acasă, două în deplasare!

Handbaliștii juniori ai Focșaniului care au avut, la finalul săptămânii trecute, un debut de campionat cu victorii pe linie, pot repeta astăzi și mâine rezultatele de atunci. În Sala Polivalentă, duminică, 23 septembrie, de la ora 11:00, juniorii 3 ai CSM 2007 vor întâlni pe LPS Brăila. Oaspeții au pierdut, duminica trecută, la mare diferență la Medgidia și nu pot emite astăzi vreo pretenție la punct ori puncte în partida cu focșănenii care s-au întors victorioși de la Constanța, din meciul cu Dobrogea Sud. Meciul va fi condus de cuplul F. Botezatu, din Bacău/B. Constantin, din Iași.

          Juniorii 2 ai CSS Focșani vor evolua astăzi în deplasare, la CSS Galați, echipă de luat în seamă în ecuația disputei pentru promovarea în grupa valoare a campionatului. În prima etapă gălățenii au fost întrecuți cu trei puncte de CSS Bacău, în timp ce elevii antrenorului emerit Lucian Tucan i-au depășit pe tecuceni cu 17 goluri. Așa cum arată în acest moment, formația focșăneană poate juca la câștig pe terenul oricăreia dintre competitoarele din serie, inclusiv, deci al CSS Galați!

          Fetele profesoarei Doina Ene, trecute la junioare 2, au avut o primă etapă cu o productivitate surprinzător de bună – au marcat de 32 de ori și nu au primit decât 12 goluri! Dacă nu le deoache cineva, vor câștiga și mâine, la Cernavodă și se vor înscrie în cursa pentru locurile se duc în grua valoare a campionatului național!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?