Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: Premii pentru elevi de la Cuza la Concursul Național de Dezbateri

În perioada 27-31 august s-a desfășurat Concursul Național de Dezbateri organizat de ARDOR Moldova, cu finanțarea Ministerului Tineretului și Sportului. Proiectul s-a desfășurat sub deviza „Tineri uniți pentru comunitate“, fiind 100 de participanți.

Elevii clubului 24 din Colegiul Național Al.I.Cuza din Focșani, pregătiți și însoțiți de prof. Livia Marcu, au concurat în echipe mixte și au obținut rezultate frumoase: Mihail Pătrășcanu și Alexandru Nemut, de la clasa a X-a, specializarea științe sociale, au obținut mențiuni pe echipe, iar Teodor Marcu, absolvent 2018 și recent admis la Facultatea de Medicină Carol Davila din București, a obținut mențiune în clasamentul general al vorbitorilor.

„Ca arbitru, am apreciat valoarea tuturor participanților, disponibilitatea de a concura în echipe mixte, dovedindu-și astfel flexibilitatea și capacitatea de convingere. Dacă majoritatea elevilor au profitat de ultimele zile de vacanță, la Slănic Moldova s-au întâlnit aceia care au găsit bucuria jocului, a cuvântului, a libertății de exprimare. În calitate de coordonator al grupului, am fost onorată să lucrez cu elevi deosebiți, cuziști cărora le mulțumesc că acceptă cu atâta entuziasm provocările acestui joc al minții, devenit o emblemă a școlii“, a transmis profesoara Livia Marcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?