Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Festival şi conferinţă internaţională pentru eficientizarea actului educaţional


   Cadrele didactice dornice de îmbunătățirea actului educațional sunt așteptate să se înscrie cu creațiilor lor literare în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Internațional „Taina poveștii mele – Cheia șansei tale”, ce se va desfășura în perioada 14-16 iunie. Cu aceeași ocazie va fi organizată și cea de-a V-a ediție a Conferinței Internaționale „Povestea mea, povestea ta, povestea lui”.
   Lucrările pot avea unul sau mai mulți autori, însă un autor nu se poate înscrie în Festival cu mai mult de două lucrări. Înscrierea și trimiterea lucrărilor se va face până pe data de 10 iunie la adresa de e-mail tainapovestii@yahoo.com. Taxa de participare la Conferința internațională este de 20 de lei de persoană, iar cei care doresc publicare pe CD cu ISSN plătesc suplimentar 15 lei. Banii vor fi trimiși de participanți prin mandat poștal la Florica Măgura, str. Căpitan Stănculescu, bl. PO1, sc. C, et. 3, ap.  15, Turnu Magurele, județul Teleorman, cod 145200, cu mențiunea pentru Conferința Internațională și specificând pe verso numele persoanelor pentru care se trimite taxa, unitatea de învățământ și numărul de telefon. În plic se va trimite copia xerox după actul doveditor de achitare a taxei, un plic A4 autoadresat și timbrat.
   Toți participanții care se vor înscrie cu lucrări vor primi diplome și adeverințe, importanța acestora fiind mare pentru profesori, având în vedere că ele vor fi prezentate în cadrul Festivalului și a Conferinței Internaționale.

Concurs de interpretare
 
   Tot în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Internațional „Taina poveștii mele- Cheia șansei tale”, elevi de toate vârstele, preșcolari, dar și studenți sunt așteptați să se înscrie la Concursul de Interpretare. Toți cei care doresc să participe în direct la concurs sunt rugați să anunțe acest lucru pe adresa de mail tainapovestii@yahoo.com până cel târziu 10 iunie, pentru a primi calendarul acțiunilor. Toți coordonatorii vor completa un tabel, ce va fi ștampilat de directorul unității de învățământ. Participanții vor intra în concurs în ordinea în care s-au înscris.
   Timpul de prezentare în direct a unei formații nu trebuie să depășească 10-12 minute, respectiv 3-5 minute pentru interpretările individuale. Taxa de participare pentru fiecare membru al formației este de 5 lei. O formație va prezenta maxim două numere, taxa fiind plătită o singură dată. Coordonatorii formațiilor vor primi adeverință că au fost membri ai comitetului de organizare și că au avut participare directă la Concursul de interpretare organizat în cadrul Festivalului Internațional.

Concurs pentru școlari și preșcolari talentați

   De asemenea, preșcolarii, elevii și studenții sunt invitați să participe și la Concursul Internațional „Împreună pentru o lume mai bună”, ediția a V-a. Concursul se va desfășura pe mai multe secțiuni, și anume arte plastice, caricaturi-slogane publicitare, creație literară, concurs pe teme biblice și concurs de teatru și film. Pentru concursul de creație literară și pentru cel pe teme biblice lucrările trebuie să fie listate. Cei care doresc publicarea acestor materiale, trebuie să le trimită pe adresa de mail tainapovestii@yahoo.com. Termenul limită pentru înscrierea lucrărilor în concurs este 10 iunie.
   Fiecare secțiune va fi jurizată separat, pe grupe de vârstă, iar decizia juriului este incontestabilă. Fiecare participant va trimite cel mult cinci lucrări de creație. În final, toți participanții vor primi diplome și adeverințe de apreciere. De asemenea, pentru fiecare secțiune din concurs vor fi acordate medalii, premii și mențiuni.
   Concursul Internațional „Împreună pentru o lume mai bună” este organizat cu scopul de a stimula creativitatea elevilor și de a le dezvolta comportamentul prosocial și proactiv, dar și pentru a conștientiza propria valoare artistică.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?