Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Elevii de la Şcoala „Ştefan cel Mare“, împărţiţi în trei


   Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani a intrat într-un amplu proces de reabilitare, așa încât la începutul acestui an școlar va fi un imens șantier. Autoritățile locale, împreună cu conducerea școlii, au căutat soluții pentru mutarea elevilor în alte spații de studiu, până când unitatea școlară va fi complet reabilitată și modernizată.
   Primarul Decebal Bacinschi a anunțat ieri că au fost identificate trei locații în municipiu, unde vor învăța elevii de la una dintre cele mai bune școli din oraș Åžcoala „Åžtefan cel Mare”. Cei mai norocoși sunt copiii de la două grupe de la clasa  pregătitoare, care vor învăța în incinta Grădiniței nr. 6, amplasată chiar în curtea Åžcolii „Åžtefan cel Mare”. Clasele de muzică vor fi mutate la Liceul de Arte „Gh. Tattarescu”, iar restul claselor vor fi mutate la Universitatea „George Barițiu” din cartierul Sud.
   Mai mulți părinți au pus problema trasportului copiilor, având în vedere faptul că prin mutarea unității de învățământ tocmai în Sud, crește considerabil și distanța față de școală. Pentru 40 de copii de la două clase pregătitoare se va asigura transportul. „Ne vom întâlni și vom discuta cu părinții, iar lucrurile sunt convins că se vor așeza în timp. Pentru două clase pregătitoare, formate din 40 de copii, am discutat și vom asigura transportul. Avem condiții excepționale pentru elevi acolo unde vor învăța”, a spus primarul Decebal Bacinschi.
   La Åžcoala „Åžtefan cel Mare” din Focșani învață peste 1.100 de copiii de clasele I-VIII și clase pregătitoare.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?