Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Rugby – Memorialul ”Mihăilă Dorinel”, Turneul Corturilor, pe Tineretului

Organizatorii tradiționalei competiții itinerante a rugbiștilor old-boys, Turneul Corturilor, i-au dedicat competiția de la Focșani din acest an fostului mare rugbist vrâncean Dorinel Mihăilă. ”Am denumit ediția din acest an a competiției de old-boys de la Focșani Memorialul Mihăilă Dorinel – prima ediție, și la dorința camaradului nostru Dragoș Mihăilă – fiul fostului internațional – și am fost foarte onorați să o facem”, mi-a spus principalul comunicator al Old-Boys Fiii Vrâncioaiei, Florin Topală.

Competiția va fi sâmbătă, 25 august, începând de la ora 9,30, pe stadionul Tineretului cu participarea echipelor de rugbiști veterani din Focșani, Bîrlad, Tecuci și Iași.

Evenimentul este organizat de Rugby Club Old Boys Focșani împreună cu doamna Silvia Mihăilă. Organizatorii mulțumesc pentru susținere Rovinex Focșani, Diacarn, Altdorf Tehnik, Fereastra Forest, Clinica Mac Center și Efarm Top. 

Florin Topală mi-a mai spus că Așa cum este tradițional la Focșani, atunci când se joacă rugby acasă, lotul nostru de jucători (în foto) este mare și acest lucru ne bucură pentru că putem face o mare sărbătoare rugbystică și nu numai. Pe această cale invităm toți iubitorii de sport să vină sâmbătă la stadion să vadă meciuri de old-boys și bineînțeles să rămână la repriza a III-a unde vor auzi amintirile nemuritoare ale rugbyului vrancean savurate la o masă mare stropită cu vin si voie bună! La acest memorial își vor face prezenta foștii colegi de echipă a lui Mihăilă Dorinel și vor intra în teren să placheze și plaseze asa cum o făceau ei împreună!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?