Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Fotbal copii – Prosport a câștigat Trofeul Gheorghe Ola iar Galactic, Trofeul Gheorghe Ene!

Fotbalul juvenil vrâncean pentru cele mai mici vârste a fost în competiție luni, 28 octombrie și marți, 29 octombrie. În Sala Polivalentă au avut loc întrecerile fazei județene a trofeelor Gheorghe Ola și Gheorghe Ene. Au fost jocuri foarte disputate, cu multe goluri și cu câștigători merituoși.

În Trofeul Gheorghe Ola, s-au impus grupa 2010 de la Prosport Focșani care a câștigat toate cele trei meciuri din turneu: 6-2 cu Inizio, 9-2 cu Metcon Adjud și 10-0 cu Covaci Junior. A doua clasată a fost Inizio, urmată de Metcon Adjud și Covaci Junior.

În Trofeul Gheorghe Ene, prima clasată și câștigătoarea fazei județene a fost grupa 2011 de la Galactic Focșani care a câștigat cu 3-0 întâlnirea cu Covaci Junior, cu 6-0 pe cea cu Metcon Adjud și cu 6-1 meciul cu Inizio Focșani. Pe locul al doilea s-a clasat Metcon Adjud iar pe poziția a treia, Inizio Focșani. Echipele au primit cupe și diplome.

Într-un comunicat publicat pe site-ul AJF Vrancea se precizează trofeele Gheorghe Ola și Gheorghe Ene ”s-au desfășurat cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret Vrancea, directorul Daniel Gongu oferind Sala Polivalentă pentru derularea competiției, chiar dacă programul sălii este foarte aglomerat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?