Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Pod peste pârâul Domoșița, în Anghelești – Ruginești

Consiliul Județean Vrancea a scos la licitație proiectul de investiții privind construirea unui pod peste pârâul Domoșița, pe DJ 119 C, km. 12+631, sat Anghelești, comuna Ruginești. Firma care va câștiga această licitație va trebui să realizeze serviciile de proiectare la faza proiect tehnic, detalii de execuție, verificarea proiectelor (P.T. + D.E. + C.S.), documentații tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor/autorizatiilor (D.T.A.C. + D.A.A. + P.O.E.), servicii de asistență tehnică din partea proiectanților și execuție lucrări pentru proiectul mai sus amintit.

Valoarea estimată a investiției este de peste două milioane de lei.

Vă reamintimn că administrația județeană a semnat toate cele 32 de contracte de finanțare pentru județul Vrancea, pentru proiecte care au primit fințare de la Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Este vorba de investiții în infrastructura rutieră, drumuri și poduri județene, în valoare totală de 239.594.683 lei (53.243.262 euro).

Consiliul Județean Vrancea este una din administrațiile cu cele mai multe proiecte de investiții derulate din România. Într-un clasament național privind accesarea proiectelor finanțate prin PNDL, atât după sumele alocate cât și după numărul de proiecte accesate, Consiliul Județean Vrancea ocupă locul II la nivel național. De asemenea, administrația județeană ocupă unul din primele locuri la nivelul administrațiilor județene și în ceea ce privește accesarea fondurilor europene pentru proiecte de infrastructură mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?