Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Arest prelungit pentru bărbatul care şi-a sugrumat concubina

Bărbatul din satul Maluri, comuna Vulturu, care şi-a omorât concubina, mamă a şase copii, a mai primit încă 30 de zile de arest. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea au cerut instanței prelungirea măsurii preventive, iar judecătorii au admis solicitarea. “Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru prelungirea măsurii arestării preventive privind pe inculpatul F (…) Ştefan şi în consecinţă: (…) dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului F (…) ŞTEFAN, în prezent aflat în Arestul I.P.J. Vrancea, pentru săvârşirea infracţiunii de omor prev. de art.188 alin.l C.pen. cu aplicarea art.199 alin.l C.penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 24 august 2018 şi până la data de 22 septembrie 2018, inclusiv; In baza art. 275 alin. 3 Cod procedura penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în Camera de Consiliu azi, 20 august 2018”, se arată în hotărârea instanţei.

Bărbatul şi-a omorât concubina în noaptea de 23/24 aprilie a.c.. Din anchetă a rezultat că, în noaptea respectivă, între inculpat și concubina sa a izbucnit un conflict pe fondul consumului de băuturi alcoolice, moment în care el ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii și picioarele în zona capului, după care ar fi sugrumat-o.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit de cumnata sa. Femeia zăcea fără suflare într-un pat și era învelită cu o plapumă, iar lângă ea se afla concubinul în vârstă de 51 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?