Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Arest prelungit pentru bărbatul care şi-a omorât concubina pe motiv că i-a făcut rată fiicei

Bărbatul din comuna Sihlea, care luna trecută şi-a omorât concubina în bătaie, a mai primit 30 de zile de arest. Măsura i-a fost prelungită de magistraţii de la Tribunalul Vrancea la solicitarea procurorilor.

“Admite propunerea formulata de Parchetul de pe lingă Tribunalul Vrancea si in consecinţa: Conform art. 236 alin. 1 si 2 Cod procedura penala dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului S (…) ION, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru al familiei, prev. de art. 188 alin. 1 Cod penal raportat la art. 199 alin. 1 Cod penal, pe o perioada de 30 de zile, începând cu data de 18.08.2018 pana la data de 16.09.2018. In baza art. 275 alin. 3 Cod procedura penala, cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. (…). Cu drept de contestaţie, în termen de 48 ore de la comunicare”, au decis judecătorii.

Bărbatul a fost arestat preventiv după ce şi-a bătut concubina de 66 de ani până a omorât-o. În urma anchetei, s-a stabilit că pe fondul concumului de băuturi alcoolice, concubinii s-au luat la ceartă. Motivul discuţiilor în contradictoriu dintre cei doi au fost banii, bărbatul reproșându-i femeii că din pensia ei i-a făcut o rată unei fiice. De la ceartă şi până la bătaie nu a mai fost decât un pas. Femeia a fost snopită în bătaie, fiind în mod repetat lovită peste faţă şi corp. Anchetatorii au găsit urme de sânge peste tot prin curte, dar şi prin casă, semn că între cei doi s-a dat o adevărată luptă. Leziunile suferite în urma bătăii crunte pe care a primit-o au dus la decesul victimei. Aceasta a fost găsită fără suflare o zi mai târziu, atunci când au şi fost anunţaţi anchetatorii.

În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că femeia a murit ca urmare a loviturilor primite. La audieri bărbatul a recunoscut fapta şi a spus că şi-a lovit concubina cu pumnii şi picioarele.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?