Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal amical: CSM Rîmnicu Sărat – CSM Focșani 2007 0-0

Formații
CSM Focșani 2007
Repriza I: Apenciucesei – Săpunaru, Panaite, Salaoru, Mihai – Pădineanu, Lupu, Negoescu, Duca – Lăudatu, Remus Popa.
Repriza a doua: Dogaru – Beșa, Panaite, Salaoru, Parlac – Manu, Chivu, Pascu, Paizan – Predoiu, Remus Popa.
CSM Rîmnicu Sărat a început partida cu formula: Ceparu – Tîrîlă, Roșca, Sava, Chivu – Tănase, Marcu, Cîrjan, Burghelea – Bălan, Vintilă.

Fotbaliștii seniori ai CSM Focșani 2007 au avut, sâmbătă, un nou meci de pregătire. La Rîmnicu Sărat, focșănenii și-au reîntâlnit bunii lor parteneri de antrenament de la formația locală CSM. Ca și în celelalte jocuri amicale, antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au trimis în teren, practic, o altă formație în fiecare repriză. Nu au jucat doar fotbaliștii care au avut accidentări mai vechi sau mai recente. Partida s-a terminat la egalitate, însă a fost plină de evenimente la cele două porți, doar intervențiile portarilor sau ratările atacanților făcând ca scorul să rămână cel de la începutul întâlnirii. Cele mai multe situații de gol au fost la poarta gazdelor, dar tot ei au pierdut șansa golului victoriei la penaltiul apărat de Apenciucesei în minutul 88.
Șirul situațiilor de gol a început în minutul 6 când Lupu a driblat tot ce a întâlnit în cale, a șutat la rădăcina barei, însă Ceparu a avut o primă intervenție foarte bună și a apărat. În minutul 14, Remus Popa a scăpat printre apărătorii râmniceni, a tras, dar mingea l-a lovit pe Ceparu, aflat la locul potrivit. Marcu, de la gazde, a tras puternic din lovitură liberă de la 22 de metri în minutul 18, iar Apenciucesei a apărat, în minutul 30 Lupu a șutat pe lângă poartă de la 25 de metri, portarul Focșaniului a mai avut două intervenții salvatoare în minutele 35 și 45, la mingile trimise de Cârjan, respectiv Vintilă. Între cele două ocazii ale rîmnicenilor, Lupu mai reușise un număr personal, însă Ceparu fusese de netrecut.
Partea a doua a întâlnirii a avut un aspect asemănător, cu faze de poartă la finalizarea cărora s-au aflat Predoiu, șut sub transversală, Cîrjan și Bălan, șuturi parate de Dogaru, Lupu, Pascu sau Paizan. În minutul 88, Dogaru a ezitat să iasă la o minge ajunsă apoi de Vintilă și l-a faultat pe atacantul gazdelor. În poarta oaspeților a intrat, în locul lui Dogaru, Apenciucesei, care a apărat mingea trimisă de la 11 metri de Bălan! În ultimul minut al meciului, Paizan a intrat în dribling din stânga, i-a pasat lui Predoiu, însă portatul de la CSM Rîmnicu Sărat a apărat!
Miercuri, de la 17.30, CSM Focșani 2007 va întâlni, într-un nou meci de pregătire, pe stadionul Milcovul, pe CSM Pașcani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?