Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Fotbal amical: Fără gol marcat pe teren propriu, în pregătiri!

  • CSM Focșani 2007 – Aerostar Bacău 0-3 (0-2)

Formații

CSM Focșani 2007: repriza I: Lazăr (Dogaru) – Petrescu, Beșa, Panaite, Mihai – Manu (Budeanu), Lupu, Salaoru, Pădineanu – Remus Popa, Pasăre; repriza a II-a: Dogaru (Apenciucesei) – Dediu, Nistor, Parlac, Săpunaru – Budeanu (Paizan), Chivu, Pascu, Duca – Predoiu, Chilindar (Lăudatu).

 

Aerostar Bacău: Munteanu – Chirilescu, Mihăieș, Alexandru Ichim, Mihălăchioaie – Chirilă, Căinari, Sahru, Istrate – Vraciu, Buhăceanu. Rezerve: Potcoavă, Ardei, Honea, Sorin Ichim, Florescu, Adăscăliței, Hurdubei, Pavel, Zaharia.

 

Echipa de seniori a CSM Focșani 2007 a jucat miercuri, 25 iulie, în fața divizionarei de ligă a II-a Aerostar Bacău, a patra partidă amicală de la începerea pregătirilor pentru viitorul sezon competițional și a doua pe teren propriu, după cea de sâmbăta trecută, cu Sporting Liești. Ca și atunci, și miercuri, formația focșăneană nu a reușit să înscrie, deși în meciul cu băcăuanii a avut cel puțin patru mari situații de gol!

Disputat pe terenul 2 al stadionului Milcovul, meciul cu Aerostar a fost folosit de antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma pentru a vedea la lucru pe toți jucătorii din lot, inclusiv pe vârful Chilindar, aflat în probe de joc. Jocul a început cu posesie egală, cu un plus la construcție pentru băcăuani, care au și forțat pe partea dreaptă a apărării focșănenilor, unde se apăra juniorul Petrescu. Primul gol al întâlnirii a venit, însă, din zona centrală, de unde apărătorii au degajat mingea direct într-un atacant advers. Căinari a preluat, calm, a șutat o dată, a respins Lazăr, dar a doua oară a trimis imparabil pentru 0-1! A fost un gol anunțat, cumva de nesiguranța din apărarea gazdelor.

Meciul a continuat cu acțiuni în ambele jumătăți de teren, Lazăr a respins spectaculos și eficient două mingi șutate una pe sus, alta la rădăcina barei, de partea cealaltă, Pasăre și Lupu nu au ajuns la o minge în adâncime la care au fost devansați de Munteanu. Pasăre a câștigat duelul cu centralii din apărarea Bacăului, dar șutul lui a a fost respins de portarul Aerostarului, iar Pădineanu a finalizat cu șut pe lângă vinclu o frumoasă acțiune personală. În minutul 38, o lovitură de colț la poarta lui Lazăr s-a încheiat cu golul înscris de Alexandru Ichim care, nemarcat de apărătorii Focșaniului, a reluat în plasă cu capul mingea venită din centrarea de pe dreapta.

Repriza a doua a început cu o altă echipă a CSM 2007 și în minutul 50, după o combinație rapidă cu Predoiu, Duca a rămas singur cu portarul advers care i-a respins șutul. Același Duca, în minutul 58, a fost la capătul unei centrări foarte bune a lui Chilindar, dar mingea lovită de el cu capul din plonjon a trecut pe lângă bară. În minutele care au urmat, situațiile de gol mai mari au fost tot la poarta Aerostarului, dar portarul băcăuan a respins mingea trimisă la vinclu, mai întâi, apoi, din lovitură liberă, de Predoiu. În minutul 80, însă, la capătul unui contraatac de manual al băcăuanilor, Hurdubei a marcat pentru 0-3, sancționând reacția întârziată a fundașilor CSM Focșani 2007.

Formația focșăneană a avut multe momente de joc bun, consistent, dar și altele, de deconcentrare în fața unei echipe mai bune, care va debuta foarte curând în Liga a II-a!

Mâine, pe terenul de la Letea, CSM Focșani va juca al doilea amical în compania Aerostar Bacău, de la ora 11,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?