Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Asistenți medicali de la UPU Focșani, agresați de aparținătorii unei paciente

Mai multe persoane, care însoțeau o pacientă la spital, au provocat, joi după amiază scandal, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Focșani. Potrivit unor surse din cadrul unității medicale, aparținătorii s-ar fi manifestat violent, agresând câțiva asistenți. Ei erau supărați că persoana pe care o însoțeau nu ar fi beneficiat de suficientă atenție din partea personalului medical. Speriată, una dintre doctorițele care era de gardă a alertat poliția.

Potrivit acelorași surse, pacienta, pentru care s-ar fi iscat scandalul, ar fi primit îngrijirile medicale de care avea nevoie. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție din cadrul Poliției Muncipiului Focșani, în urma unei sesizări directe. „Astăzi (ieri-n.r.), în jurul orei 13.15, polițiștii focșăneni au intervenit la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Focșani, unde o persoană a provocat scandal și a adresat injurii personalului medical. Întrucât inițial bărbatul a refuzat să se legitimeze, polițiștii l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani, în vederea stabilirii identității. Cel în cauză a fost sancționat conform Legii 61/1991”, ne-a declarat agent șef adjunct Paula Enache, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

Potrivit reprezentanților unității medicale, personalul medical de la UPU Focșani a avut parte joi de o zi plină de urgențe grave, începând de la prima oră a acestei dimineți, motiv pentru care persoanele ale căror urgențe au fost mai puțin grave au fost nevoite să aștepte puțin mai mult și să dea dovadă de înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?