Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Atletism – Sportivii vrânceni, de cinci ori argint la Campionatul Național al juniorilor 1!


    Campionatul Național de atletism al juniorilor 1 și-a consumat etapa finală în perioada 29 iunie – 1 iulie, la Pitești, unde sportivii vrânceni au avut, așa cum erau anticipările, o evoluție foarte bună, care s-a încheiat cu șase medalii de argint.
    Primul sportiv din istoria Vrancei care a alergat 400 metri sub 49 secunde, Mihai-Răzvan Vasiliu, a încheiat pe locul al doilea proba sa favorită, cu timpul de 48,60 secunde. Mihai-Răzvan Vasiliu are dublă legitimare, LPS-CSM Focșani 2007.       
    La aruncarea suliței, Georgiana Zglimbea, care în aceste zile concurează la Campionatul European U 18 de la Gyor, în Ungaria, s-a clasat a doua cu o aruncare de 42,12 metri, loc pe care polivalenta sportivă de la secția Adjud a CSS Focșani l-a ocupat și la aruncarea greutății, cu 12,28 metri. Georgiana Zglimbea are dublă legitimare, și la CA Roman.
    Tot pe locul al doilea, cu 49,29 secunde, a încheiat finala Campionatului Național al juniorilor 3 și ștafeta de fete 4×100 metri a CSS Focșani, în formula Cătălina Olaru, Andreea Tănase, Karina Toader și Corina Ilinoiu. În aceeași componență, ștafeta de 4×400 metri a CSS Focșani, cu 4,57 minute, s-a clasat pe același loc 2 și a primit medaliile de argint.  
    Băieții din ștafeta de 4×400 metri au încheiat competiția pe locul al doilea, cu 3,25,07, alergând în alcătuirea Nicu Părăroiu, Nicu Melinteanu, Cătălin Gârleanu, Mihai-Răzvan Vasiliu. Aceeași ștafetă s-a clasat a șaptea la 4×100 metri, cu 44,92 secunde.
    Locuri în partea de sus a clasamentelor în probele în care au concurat au ocupat ștafeta de 4×100 metri a CSS Focșani 2, în formula Andreea Dediu, Ana Banciu, Alexandra Banciu, Alexia Cotoi – poziția a cincea, Andreea Rotaru, de la LPS Focșani la aruncarea greutății – poziția a patra, Cătălina Olaru,de la CS Unirea Focșani – CSS Focșani,  la 100 metri plat – poziția a șasea, Marius Freisinger, de la secția Adjud a CSS Focșani – CA Roman, al șaselea la aruncarea suliței. Ștafeta masculină de 4×400 metri a LPS Focșani 2, în componența Paul Bouroș, Bogdan Guțu, Denis Melincenco și Manuel Sîrbu s-a clasat a șaptea iar la 4×100 metri, a zecea.
    Sportivii de la CSS Focșani sunt pregătiți de profesorii antrenori Marius Batog, Ioan Ciortan, Sergiu Crăciun, Camelia Petrea, cei de la LPS Focșani de profesorii antrenori Gabriel Alexandrescu, Gheorghe Alexandrescu, Florinel Crețu și Viorel Răcoreanu iar sportivii de la CS Unirea sunt antrenați de Fănel Iliescu și Antonel Ivan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?