Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO: Filmul ‘Billionaire Boys Club’, cu Kevin Spacey, va fi lansat în august în cinematografe


Filmul ‘Billionaire Boys Club’, în care joacă și actorul Kevin Spacey, concediat din fruntea serialului ‘House of Cards’ după ce au fost lansate acuzații de hărțuire sexuală împotriva sa, va ajunge în cinematografele americane în luna august, a confirmat miercuri compania Vertical Entertainment citată de EFE. Filmul va avea o premieră limitată, începând cu 17 august, după ce va fi disponibil și în serviciul VOD (video la cerere) de la jumătatea lunii iulie. Vertical Entertainment notează că decizia „nu a fost deloc ușoară” și nu vrea să fie considerată „lipsită de sensibilitate”.

În comunicat se arată că Spacey are un rol minor în acest film și că restul distribuției, în frunte cu Ansel Elgort și Taron Egerton, nu ar trebui prejudiciată de acțiunile actorului. Emma Roberts, Jeremy Irvine, Cary Elwes, Judd Nelson și Billie Lourd joacă de asemenea în acest film. „Nu aprobăm hărțuirea sexuală sub nicio formă și suntem deplin de partea victimelor. În același timp, credem că trebuie să dăm o oportunitate actorilor și echipei care a lucrat din greu la acest film”, se arată în comunicat.
Kevin Spacey a fost acuzat în octombrie anul trecut de actorul Anthony Rapp că l-a hărțuit sexual în 1986, pe vremea când presupusa victimă avea 14 ani iar Spacey 26 de ani. Acest denunț a suscitat și alte acuzații din partea angajaților serialului ‘House of Cards’, privind abuzuri sau agresiuni din partea lui Spacey în perioada realizării acestei producții de televiziune. Denunțul lui Rapp l-a determinat totodată pe Spacey să-și admită homosexualitatea, actorul asigurând însă că nu își amintește de respectivul eveniment pentru care și-a cerut totuși „scuze sincere”.
După aceste acuzații, Netflix și casa de producție Media Rights Capital au făcut modificări de scenariu, pentru ca partea grea a acțiunii din viitorul sezon al serialului ‘House of Cards’ să-i revină lui Claire Underwood, personajul interpretat de Robin Wright.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?