Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Promoția 1953 a Liceului Unirea Focșani, la cea de-a XII-a revedere


Un grup de 10 colegi, aflați în al IX-lea deceniu de viață, a sărbătorit împlinirea a 65 de ani de la absolvirea Liceului Unirea, la „întâlnirea de rămas bun”.
Ne-am întrunit la liceu, unde am fost primiți de un banner pe care scria „Bine ați venit la întâlnirea de rămas bun!”, care ne-a bucurat că bunul Dumnezeu ne ajută să mai viețuim pe acest pământ, dar a avut și un impact negativ că ne-am împuținat, că puterile au scăzut, iar întrevederile noastre devin din ce în ce mai rare.
La așa zisa „oră de dirigenție” a fost invitat d-l director Cornel Noană, care a felicitat promoția noastră pentru organizarea întâlnirilor în cei 65 de ani de la absolvire și imortalitatea acestora într-un excepțional album, atât pentru liceu cât și pentru colegii promoției.
Am mulțumit pentru găzduirea celor 12 întâlniri și am urat „mulți ani” corpului profesoral actual și celor viitoare, generațiilor de elevi actuale și următoarelor. Să țină cât mai sus ștacheta rezultatelor învățământului acestei prestigioase școli din Focșani „Colegiul Național Unirea”.
Întâlnirea noastră a continuat cu o masă festivă la o pensiune de la marginea pădurii, la poale de munte vrâncean, unde ne-am simțit foarte bine cu bucate și băuturi de toată lauda.
Ne-am despărțit promițându-ne să ne mai revedem. A fost superb!
Mulțumiri publicației „Monitorul de Vrancea”.

Transmite colegul Mircea Mîndrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?