Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Inspector de la Finanțe, reținut pentru luare de mită


 Un inspector de la Finanțe a fost reținut, sâmbătă seară, într-un dosar de luare de mită. Astăzi (duminică), bărbatul, care are 55 de ani, va ajunge în fața judecătorilor de la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventivă. 
 Reținerea a avut loc după organizarea unui flagrant al ofițerilor Serviciului Județean Anticorupție, flagrant făcut sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Potrivit informațiilor, inspectorul ar fi cerut patronului unui magazin diferite bunuri, pe care urma să le folosească la reconstrucția unui gard, totul în schimbul trecerii cu vederea a unor nereguli pe care le-ar fi găsit în magazinul persoanei vătămate.  
UPDATE!!! 

Inspectorul în cauză a primit arest la domiciliu. „(…) respinge ca neîntemeiată propunerea de arestare preventivă a inculpatului D(…) G(…), formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. (…) dispune luarea măsurii arestului la domiciliu față de inculpatul D(…) G(…), cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de luare de mită, (…) pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.06.2018 și până la data de 23.07.2018 inclusiv. (…) impune inculpatului D(…) G(…) obligația să nu părăsească imobilul de domiciliu situat comuna Cotești (…) fără permisiunea judecătorului de drepturi și libertăți și să se supună restricțiilor stabilite de acesta. (…) pe durata arestului la domiciliu D(…) G(…) are următoarele obligații: – să se prezinte în fața organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi și libertăți, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată, după caz, ori de câte ori este chemat; – să nu comunice cu martorul din cauză (…), domiciliat în comuna Corbița, (…) județul Vrancea. Atrage atenția inculpatului asupra dispozițiilor art. 221 alin. 4 C.pr.pen. privitoare la înlocuirea măsurii arestului la domiciliu, cu măsura arestării preventive, în cazul încălcării cu rea-credință a obligațiilor impuse. (…) inculpatul poate părăsi imobilul de domiciliu pentru prezentarea în fața organelor judiciare la chemarea acestora. (…) încredințează supravegherea respectării de către inculpat a măsurii preventive a arestului la domiciliu și a obligațiilor care îi revin pe durata acesteia organului de supraveghere IPJ Vrancea – Serviciul Investigații Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare prin formațiunea de poliție competentă teritorial. Dispune punerea în libertate a inculpatului reținut D(…) G(…), în vederea executării măsurii preventive a arestului la domiciliu, dacă nu este reținut/ arestat în altă cauză. (…) Cu drept de contestație, în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 24.06.2018”, este decizia Tribunalului Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?