Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Și-a bătut consăteanul cu coada de la topor


Un tânăr din comuna Nereju a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru tentativă la omor. Inculpatul, Florin C., de 30 de ani, este acuzat că a lovit o persoană în mod repetat, cu o coadă de topot, loviturile fiindu-i aplicate victimei în zona capului. 
 Fapta a fost comisă pe data de 6 aprilie 2013. Inculpatul și victima s-au intersectat pe o stradă din localitate și s-au luat la harță. Apoi, cei doi au început să se lovească reciproc cu pumnii, dar fără să-și provoace unul celuilalt leziuni grave. După ce și-au împărțit câțiva pumni, cei doi s-au despărțit, văzându-și fiecare de drum.  
În aceeași zi, la câteva ore distanță, inculpatul și partea vătămată s-au întâlnit din nou. De data aceasta, inculpatul, care era însoțit de doi frați, a plecat în urmărirea părții vătămate, iar atunci când a ajuns-o din urmă a început să o lovească cu o coadă de topor. În rechizitoriul procurorilor se arată că victima a avut nevoie de 11-12 zile de îngrijiri medicale pentru refacere. Din verificările anchetatorilor a rezultat că cei doi au mai avut discuții în contradictoriu și anterior, acestea iscându-se pe fondul consumului de alcool. Audiat fiind, inculpatul nu a recunoscut comiterea faptei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?