Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: Elevii din Ciorăști, bucuroși că a venit vacanța!


„Iată, vine, vine iar vacanța,
A sosit cu cântec în zbor”
Așa este, vacanța mult așteptată de toții copiii a venit, în sfârșit! Cu bucurie nespusă, fiecare a așteptat ca sunetul clopoțelului să anunțe sfârșitul orelor de curs! A mai trecut un an. Au crescut, au descoperit tainele abecedarului, au învățat tabla înmulțirii, au descoperit misterele fizicii, chimiei, au aprofundat noțiuni matematice, au învățat istoria și geografia patriei și a lumii, au învățat biologia și științele și nu în utimul rând limba noastră cea română ! Fiecare a strâns un bagaj de cunoștințe care să-i fie de folos în viață. Prichindeii de la Grădinița Ciorăști au cântat și au dansat. Cei de la grupa mare și-au luat rămas bun de la doamna educatoare. Din toamnă – sunt școlari !
Și elevii clasei pregătitoare de la Școala Mihălceni au sărbătorit, prin cantec, finalul primul an din viața de școlar.
Serbarea elevilor din Școala Ciorăști, care-i poartă numele celui care a fost profesor Ionel Sîrbu, a început cu piticii clasei I. Au cântat, au recitat, au dansat. A fost primul lor an de spectacol, pe scena Căminului din Ciorăști. S-au descurcat foarte bine.
De la elevii clasei a II-a am învățat o „rețetă cu bucluc” și cam cum erau serbările pe vremea părinților, prin sceneta „Arc peste timp”.
Bucuroși de venirea vacanței au fost și elevii clasei a III-a – vara și vacanța au fost „omagiate”.
Pentru că încheie un ciclu de învățământ, și-au luat „Rămas bun” de la doamna învățătoare și elevii clasei a IV-a. Au prezentat și 3 dansuri, foarte frumoase. 
De la elevii de gimnaziu, am aflat, „întâmplător”, cam care sunt definițiile… carnetului de note, de exemplu – Dosarele X, iar că fițuica – poate fi „rețeta fericirii”. Am aflat și cam ce face, mai nou, „Floarea, pe Facebook”, de la elevii clasei a VI-a, iar de la cei din clasa a V-a, prin „Lecția de educație cetățenească” ce să facem dacă o să găsim pe stradă un… portofel! Au fost haioși, cu toții! Un buchet de dansuri moderne au prezentat și elevele clasei a VII-a – costumate „ca la carte”.
Una peste alta, a fost frumos! Cu toții i-am ascultat și aplaudat pentru efortul depus! Activitatea s-a încheiat cu festivitatea de premiere!
Școala Ciorăști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?