Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Al Pacino va juca în filmul lui Tarantino ‘Once Upon a Time in Hollywood’


Al Pacino va juca pentru prima dată sub bagheta regizorală a lui Quentin Tarantino în filmul ‘Once Upon a Time in Hollywood’, potrivit revistei de specialitate Variety, citat vineri de EFE. Laureat al unui Oscar pentru ‘Scent of a Woman’ (1992) și devenit o legendă vie pentru rolul său din trilogia ‘The Godfather’, Al Pacino se alătură astfel unei distribuții din care mai fac parte Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Damian Lewis, Emile Hirsch și Dakota Fanning.
Filmul ‘Once Upon a Time in Hollywood’ este înconjurat de o mare expectativă, nu doar pentru că are o distribuție plină de vedete, ci și pentru că abordează asasinarea actriței Sharon Tate (1969). „Este o poveste care se desfășoară în Los Angeles în 1969, la apogeul perioadei hippie a Hollywood-ului. Cei doi protagoniști sunt Rick Dalton (DiCaprio), o fostă stea a westernelor de televiziune și dublura sa, cascadorul Cliff Booth (Pitt). Ambii au probleme în cariera lor, într-o perioadă în care Hollywood-ul nu-i mai recunoaște. Însă Rich are o vecină celebră… Sharon Tate”, dezvluise Tarantino în martie.
Tate, soția fostului regizor Roman Polanski, a fost una din cele nouă persoane măcelărite de membrii sectei lui Charles Manson, ale căror crime au marcat o perioadă de dinainte și de după în contracultura anilor 60. Manson a fost condamnat la închisoare pe viață și a murit la 19 noiembrie 2017, la 83 de ani. Premiera filmului, primul al lui Tarantino după ‘The Hateful Eight’ (2015), este prevăzută pentru 9 august 2019, dată la care se împlinesc 50 de ani de la moartea lui Sharon Tate.
‘Once Upon a Time in Hollywood’ va fi primul lungmetraj al lui Tarantino care nu va fi produs de Harvey Weinstein, producătorul hollywoodian căzut în dizgrație și care l-a susținut pe tânărul regizor încă de la primul său film, ‘Reservoir Dogs'(1992).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?