Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Vrâncean acuzat că şi-a VIOLAT FIICA; el a fost arestat preventiv


Polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurală Cotești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, au finalizat ancheta în cazul unui bărbat suspectat că și-ar fi violat fiica în vârstă de 14 ani. Urmare a probelor adunate, ieri, procurorii au cerut instanței de judecată arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile. Instanța a admis propunerea Parchetului, astfel că bărbatul, din comuna Poiana Cristei, a ajuns în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Vrancea. Hotărârea instanței nu este deifnitivă.
„(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B(…) V(…) pe o durată de 30 zile, începând cu data de 06.06.2018, până la data de 05.07.2018, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (…) cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul cuvenit apărătorului din oficiu în cuantum de 130 lei, rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în Camera de Consiliu, azi, 06.06.2018, ora 15:00”, au decis judecătorii.
În vara anului trecut poliția a fost sesizată cu privire la faptul că o fată de 14 ani ar fi fost violată de propriul tată, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Poiana Cristei. Conform celor sesizate atunci, copila ar fi fost violată în timp ce se deplasa împreună cu tatăl ei printr-o zonă împădurită, cu scopul de a ajunge dintr-un sat în altul. De asemenea, ar fi fost violată și în casa familiei. La momentul depunerii plângerii la poliție, surse oficiale spuneau că fata ar fi povestit unei persoane apropiate cele petrecute, iar aceasta din urmă a dus-o la poliție pentru a povesti calvarul prin care trecea.
În plângerea depusă anul trecut se arăta că tatăl ar fi violat-o de mai multe ori, încă de la vârsta de 12 ani. Multă vreme fata a suportat calvarul pentru că ar fi fost amenințată de bărbat. Mai mult, despre cele întâmplate ar fi știut și surorile ei, dar nici acestea nu au avut curajul să spună ceva.
De la momentul depunerii plângerii și până în prezent, anchetatorii au tot făcut verificări în acest caz, pentru a putea stabili dacă cele relatate de fată sunt sau nu adevărate. În plus, o vreme tatăl ar fi fost plecat de acasă, fapt ce i-a împiedicat pe politiști să discute cu el. La audieri, el nu a recunoscut comiterea faptei. Cu toate acestea, probele adunate în dosar au fost împotriva lui, fapt ce a dus la reținerea și ieri la arestarea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?