Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

O femeie de 30 de ani din Vârteșcoiu și una de 64 de ani din Focșani au încercat să se SINUCIDĂ


    Mai multe persoane au ajuns la finele săptămânii trecute la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, ca urmare a unor agresiuni fizice sau după ce au încercat să-și pună capăt zilelor. O bătrână din comuna Sihlea, sat Căiata, a fost adusă în cursul zilei de duminică la UPU, după ce a fost victima unei agresiuni. Potrivit buletinului de presă al spitalului, bătrâna fusese lovită în regiunea capului, dar nu a necesitat internare. „L.M., femeie în vârstă de 78 de ani, din localitatea Căiata, traumatism cranio-cerebral închis minor prin agresiune, contuzie toracică. Pacienta nu se internează”.
    Tot duminică, o focșăneancă a ajuns la spital, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale suplimentare și a fost internată la Terapie intensivă. „V.P., femeie în vârstă de 64 de ani, din Focșani, ingestie voluntară medicamentoasă. Pacienta se internează la terapie intensivă”, se arată în buletinul de presă al spitalului.
    Un focșănean a ajuns duminică la UPU după ce a fost bătut. Potrivit buletinului  de presă al spitalului, pacientul nu a avut nevoie de internare. „A.M., bărbat în vârstă de 47 de ani, din Focșani, policontuzionat prin agresiune cu escoriații membre superioare. Pacientul nu se internează”.
    Și un tânăr în vârstă de 15 ani, din Focșani, a ajuns duminică seara la UPU Focșani, după ce a fost implicat într-o agresiune fizică. Potrivit buletinului  de presă al spitalului, adolescentul a fost internat la chirurgie infantilă. „P.O.D., persoană de sex masculin în vârstă de 15 ani, din Focșani, policontuzionat prin agresiune. Pacientul se internează la chirurgie infantilă”.
    Alți trei vrânceni au ajuns la UPU Focșani, după ce au fost victime ale agresiunilor fizice. Potrivit buletinului de presă al spitalului, niciunul dintre cei trei bărbați nu a avut nevoie de internare. „B.C., bărbat în vârstă de 33 de ani, din Mărășești, policontuzionat prin agresiune, escoriații multiple la membrele superioare. Pacientul nu se internează”, „C.A., bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Vrâncioaia, policontuzionat prin agresiune cu escoriații de piramidă nazală. Pacientul nu se internează”, „M.M., bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Reghiu, politraumatism prin agresiune. Pacientul nu se internează”.
    Tot sâmbătă, o femeie din comuna Vârteșcoiu a ajuns la UPU Focșani, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor și a înghițit mai multe pastile. „Ș.E., femeie în vârstă de 30 de ani, din comuna Vârteșcoiu, ingestie voluntară medicamentoasă în scop suicid. Pacienta nu se internează”.
    O bătrână din comuna Străoane a ajuns la spital sâmbătă după ce ar fi înghițit involuntar substanțe interzise. „A.D., femeie în vârstă de 93 de ani, din comuna Străoane, ingestie involuntară de substanțe chimice. Pacienta nu se internează”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?