Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fotbal, Liga a III-a – Oaspeții puteau obține mai mult!


Formații
Sporting Liești: Vădeanu – Manea, Munciu, Constantinscu, Iancu – Mihu, Dumitru, Voicu, Dănăilă – Stancu, Zaharia.

CSM Focșani 2007: Lazăr – Dediu, Panaite (Pădineanu), Beșa, Mihai – Manu (Parlac), Lupu (Remus Popa), Chivu (Pascu), Budeanu – Predoiu, Pasăre.
Rezerve neutilizate: Apenciucesei, Salaoru, Duca. 

    CSM Focșani 2007 și-a încheiat, sâmbătă, 19 mai, la Liești, jocurile programate în Liga a III-a, ediția de campionat 2017-2018, în primul său an de la reînființare. În meciul cu Sporting, focșănenii au început cu două situații în care Pasăre s-a aflat aproape de gol: în minutul 2, a ratat ocazia șutului de la câțiva metri de linia poarții, iar în minutul 3, a primit mingea de la Lupu și din dreapta, din unghi a trimis-o la o palmă de bara din dreapta lui Vădeanu. Lieștenii au replicat prin șutul lui Dănăilă, din minutul 5, când Lazăr a respins și lovitura de cap a lui Zaharia, prea simplă, totuși, pentru portarul Focșaniului. În minutul 12, Zaharia i-a luat fața lui Panaite la 20 de metri de poartă, a plecat spre poarta lui Lazăr, iar fundașul central al oaspeților l-a falutat în suprafața de pedeapsă. Galben pentru Panaite și penalty transformat de același Zaharia. Faultul putea fi făcut, simplu, în afara careului. Ar fi fost galben, dar nu lovitură de pedeapsă! 1-0, scor neanunțat de nimic din ce se întâmplase până atunci! Și nici susținut de ce avea să se întâmple până la pauză! A urmat șutul puternic al lui Manu, din minutul 26, când Vădeanu a respins mingea, carambolul de la poarta Lieștiului, din minutul 35, când Predoiu nu a reușit să lovească decisiv.
    În minutul 38, la un duel în careul Sporting-ului Pasăre a fost faultat – tras de tricou și lovit, arbitrul nu a dat nimic, Predoiu a protestat, se pare că prea vehement, și a fost eliminat. În consecință, CSM Focșani 2007 a jucat până la final cu un om mai puțin, dar ar fi putut pleca acasă cu un punct dacă același central nu ar fi luat o altă decizie majoră împotriva focșănenilor în minutul 73, când, în mod eronat, a dictat o nouă lovitură de pedeapsă la poarta lui Lazăr la un henț pe care l-ar fi făcut Lupu. S-a făcut 2-1, pentru că Zaharia a reușit dubla din lovituri de la 11 metri. Între timp, ceea ce era normal să se întâmple, se întâmplase în minutul 56. Atunci, Lupu i-a furat mingea unui fundaș al gazdelor, a intrat în careu și, din unghi, a trimis la colțul lung. Mingea a lovit stâlpul din dreapta lui Vădeanu și a intrat în gol pentru un 1-1 mai mult decât meritat de oaspeți. În minutul 53, Lupu șutase, dar fără a-l putea bate pe portarul Lieștiului, mingea șutată de Voicu, de la gazde ștersese bara porții lui Lazăr în minutul 53. După 1-1, Zaharia șutase puternic în bara porții aspeților. În minutul 88, Pasăre a avut în picior mingea de gol, scăpat singur spre poarta Sportig-ului, dar a dat-o în Vădeanu ratând egalarea!
CSM Focșani se află pe locul 10- al clasamentului, același pe care îl va ocupa și la finalul campionatului.
     
Rzultatele și marcatorii etapei
Aerostar Bacău – Suporter Club Oțelul Galați 1-0 (0-0). A înscris Vraciu – minutul 72.
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – Sănătatea Darabani 3-0 (1-0). Au înscris Barna – minutul 41, Hodgyai – minutele 76 și 82.
CSM Roman – CSM Pașcani 4-0 (2-0). Au înscris Grigore – minutele 4 și 55, Covaliu minutul 28, Netbai, minutul 92.
AFC Hărman – Metalosport Galați 3-0.
KSE Târgu Secuiesc – Avântul Valea Mărului 3-0.
Sporting Liești – CSM Focșani 2-1 (1-0). Au înscris Zaharia – minutele 13 și 73, respectiv Lupu – minutul 56.
Olimpic Cetate Rîșnov – Bucovina Rădăuți 1-1 (1-1). Au înscris Leonte – minutul 14, repectiv, Stoian – minutul 23.
AFC Odorheiu Secuiesc a stat.

Clasament: 1. Aerostar Bacău – 67 puncte; 2. Csikszereda Miercurea Ciuc – 63 puncte; 3. Oțelul Galați – 59 puncte: 4. Bucovina Rădăuți – 44 puncte; 5. AFC Hărman – 43 puncte; 6. CSM Roman – 43 puncte; 7. Sporting Liești – 43 puncte; 8. Olimpic Cetate Rîșnov – 43 puncte; 9. CSM Focșani 2007 – 41 puncte; 10. KSE Tîrgu Secuiesc – 39 puncte; 11. FC Odorheiu Secuiesc – 32 puncte; 12. Sănătatea Darabani – 29 puncte; 13. CSM Pașcani – 20 puncte.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?