Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Fotbal, Liga a III-a – Lieștiul, un loc bun pentru punct sau puncte!


    Fotbaliștii CSM Focșani 2007 vor încheia, astăzi, pe cochetul stadion din Liești, primul lor an în Liga a III-a de la reînființarea echipei. Lieștenii au fost foarte buni parteneri de pregătire pentru focșănenii care erau în Liga a IV-a, cum au fost și în vara trecută, în intersezon. În acele jocuri de pregătire, echipa antrenată de Vasile Burgă și Adrian Toma a terminat la egalitate ori a câștigat la Liești, care poate fi un loc bun pentru luat puncte și în campionat!
    În tur, la Focșani, întâlnirea dintre cele două formații s-a încheiat la egalitate, la capătul unui meci frumos, dintr-un noiembrie târziu. Returul găsește echipele din Focșani și Liești pe locurile 5, respectiv 9 ale clasamentului. Focșănenii au un punct în plus, dar și un meci mai mult jucat. În situația în care astăzi întâlnirea se va încheia la egalitate sau ar câștiga CSM Focșani 2007, aceasta ar putea termina campionatul mai sus decât Sporting, care va juca în ultima etapă la Rădăuți unde se câștigă greu. Ceea ce ar fi de apreciat având în vedere valoare lotului Lieștiului.
    Sporting a avut o serie de rezultate care nu-i pot mulțumi pe susținători și, de aceea, va încerca să câștige cu CSM Focșani 2007 care, la rândul său, își dorește același lucru, chiar dacă în ultimele două deplasări a fost învinsă. Fotbaliștii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma au calitatea necesară pentru aceasta și, cum ultima impresie contează, cred că vor încerca să-și convingă antrenorii că merită să facă parte, în continuare, din lotul unei formații care își poate propune mai mult în viitoarea ediție de campionat! Și, în consecință, să joace astfel încât să se întoarcă la Focșani cu cel puțin un punct! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?