Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

ULTIMA ORĂ! Tineri reținuți după ce au tâlhărit un bărbat


IDENTIFICAŢI ŞI REŢINUŢI PENTRU TÂLHĂRIE
Polițiștii din cadrul Secției 9 Politie Rurală Odobesti au identificat și reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați bănuiți de comiterea unei tâlhării.
La data de 14 mai a.c., ora 18.10, polițiștii Secției 9 Politie Rurală Odobești au fost sesizați de către un bărbat, de 34 de ani, din comuna Bolotești cu privire la faptul că, la data de 12 mai a.c., în jurul orei 21.30, a fost deposedat prin acte de violență de un telefon mobil de către doi bărbați.
În urma investigațiilor, polițiștii au reușit în scurt timp să identifice doi bărbați, de 19 respectiv 23 de ani, din comuna Bolotești, bănuiți de comiterea faptei.
Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.
În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introduși în arestul IPJ Vrancea.  
În cursul zilei de astăzi, cei în cauză vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.
Biroul de presă al IPJ Vrancea, 15 mai 
UPDATE! Magistrații Judecătoriei Focșani au emis mandate de arestare preventivă pe numele celor doi, pentru câte 30 de zile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?