Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Expoziție de fotografii realizate de elevi ai Colegiului Cuza


Membrii Clubului de fotografie din cadrul Centrului Cultural Cuza au prezentat o frumoasă expoziție de fotografie. Pe holurile Colegiului Al. Ioan Cuza din Focșani au putut fi admirate mai multe instantanee surprinse de elevii pasionați de arta fotografiei. Tema expoziției a fost surprinderea emoțiilor actorilor de la clubul de teatru în prima lor reprezentație sau a membrilor clubului de muzică, pe scena Francochanson de la Buzău. Cei care au imortalizat momentele, în cadrul celor două evenimente, au fost Alex Zarza, Răzvan Ștefan, Rafaela Ciobanu, Călin Petrea și Ștefan Vișinescu.

„Centrul Cultural Cuza este coordonat de profesorul Ionuț Èšandără. Tot dumnealui coordonează și clubul de fotografie. Aici, copiii au făcut cursuri de fotografie cu specialiști în domeniu, invitați de domnul profesor. În fotografiile expuse, copiii au încercat să imortalizeze anumite imagini de la diverse evenimente, cum ar fi premierea piesei „Jurnal”, pe care o pregătesc pentru stagiunea teatrală elevii noștri.
 Au surprins imagini foarte frumoase ale copiilor, într-un mod profesionist am putea spune. Au surprins imagini de la concursul Francochanson. La vernisaj au venit elevi și profesori din liceul nostru. Ei au și prezentat imaginile surprinse. A fost un debut și pentru ei, dar promit că vor imortaliza și alte momente din activitățile deosebite ale elevilor cuziști”
, ne-a spus profesoara Daniela Sîrghie, directoarea Colegiului Național Cuza.
Precizăm faptul că în corpul C al cunoscutului colegiu focșănean funcționează mai multe cluburi, unde elevii participă și dobândesc noi cunoștințe, dar deprind și îndemânare pentru diverse pasiuni, precum dans, teatru, fotografie, jurnalism, arte vizuale, etc. Aceste activități au loc în afara orelor de curs și se desfășoară pe tot parcursul zilei, atât dimineața, pentru elevii care au ore după amiaza, cât și după amiaza, pentru elevii care învață dimineața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?