Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Șase BOMBE de aviație, de 500 de kg fiecare, găsite la marginea E 85, între Focșani și Golești


Șase bombe de aviație au fost găsite până la această oră la marginea E 85, între Focșani și Golești. Inițial a fost descoperită o singură bombă de aviație de 500 kg, iar echipa pirotehnică de la ISU Vrancea s-a deplasat la fața locului pentru transportarea acesteia în condiții de siguranță într-o zonă care să permită distrugerea în condiții de siguranță. Conform primelor informații, cele șase bombe vor fi transportate pe un teren din comuna Milcovul, unde vor fi transportate și distruse. Prima bombă a fost descoperită de un bărbat care efectua lucrări pe un teren agricol în apropiere de E85.
La fața locului a ajuns și primarul Cristi Misăilă. De asemenea, mai mulți polițiști asigură perimetrul astfel încât să nu pătrundă nicio persoană neautorizată în zona unde au fost găsite bombele.
UPDATE!
Traficul rutier este închis temporar pe drumul european, de la intrare în Focșani dinspre Golești până la sensul giratoriu cu drumul care duce spre Brăila, de fiecare când se fac manevre pentru transportarea bombelor.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este blocat pe DN2, la kilometrul 181+500 de metri, în zona municipiului Focșani, județul Vrancea. Măsura opririi circulației pentru scurte perioade de timp este instituită în scop preventiv, pentru efectuarea transportului, pe câmp, a proiectilelor găsite în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?