Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

16 elevi vrânceni merg la etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată Adolf Haimovici 2018


16 elevi de la clasele IX-XII vor reprezenta județul Vrancea la     faza Națională a Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici” 2018. Cei care au demonstrat că știu matematică aplicată sunt Mioara-Debora Lozneanu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Economic „M. Kogălniceanu” Focșani, la specializarea Tehnologic, Servicii; Mihail Pătrășcanu, elev în clasa a IX-a la  Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza, profil uman, George-Laurian Sandu, elev în clasa a XII, profil uman, la Liceul Pedagogic Spiru Haret; Alexandru Pleșcan, elev în clasa a IX-a profil Tehnologic, Servicii, în cadrul Colegiului Economic Mihail Kogălniceanu. De la aceeași unitate de învățământ și același profil, s-a calificat și Marius Păun, elev în clasa a XI-a. 
De asemenea, s-au clasat Cătălin Turcu, elev în clasa a X-a, profil real, de la Colegiul Național Unirea; David Constantin, elev în clasa a XII-a, profil real, la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza; Paul Ionuț Golea, elev în clasa a X-a la specializarea Tehnologic, Servicii din cadrul Colegiului Economic Mihail Kogălniceanu. De la același liceu vor mai merge la etapa națională a concursului amintit și elevii Andrei Brăilescu, din clasa a XI-a, Dragoș Ioniță, din clasa a XII-a, Teodora-Miruna Cucu, clasa a IX-a, Andreea Claudia Clincescu, elevă în clasa a XI-a.
La același concurs s-au mai calificat și Iuliana Dorofte, elevă în clasa a XII-a, profil uman, la Liceul Pedagogic Spiru Haret, Matei Constantinescu, elev în clasa a XI-a, profil real, la Colegiul Național Unirea, George-Teodor Duca, elev în clasa a X-a, tot la Colegiul Unirea, și Andrei Militaru, elev în clasa IX-a la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza.
Precizăm faptul că acest concurs este organizat de Facultatea de Construcții de Mașini și Management Industrial, împreună cu Inspectoratul Åžcolar al Județului Iași. Etapa națională a celei de a XXII-a ediții va avea loc pe 12 mai, la Iași. Reamintim că Vrancea va mai trimite 14 elevi și la olimpiada națională de matematică, care va avea loc în aprilie. Pentru clasele V-VI etapa națională va avea loc la Negrești Oaș, iar pentru clasele VII-XII faza națională se va desfășura la Satu-Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?