Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Poliţia britanică l-a oprit în trafic pe… Homer Simpson


Un șofer din Marea Britanie a prezentat la un control rutier un permis de conducere cu fotografia și numele celebrului personaj de desene animate Homer Simpson, a anunțat poliția, citată de agenția de știri UPI. Poliția din Thames Valley a postat pe Twitter permisul de conducere cu numele „Homer Simpson”, alături de o imagine a legendarului personaj de desene animate.
Săptămâna trecută, „ofițerul Phillips a oprit o mașină în Milton Keynes. Când a vrut să-i verifice permisul, ea l-a găsit pe acesta”, a scris poliția alături de o fotografie a așa-zisului permis. Internauții au postat pe Twitter că șoferul neidentificat a comis mai multe erori în fabricarea permisului fals, greșind atât adresa, cât și data nașterii binecunoscutului personaj din serialul „The Simpsons”. „Toată lumea știe că Homer Simpson locuiește la adresa Evergreen Terrace, n.r 724! Un amator…”, a scris un utilizator.
Poliția nu a fost amuzată de gluma tânărului și acesta riscă o altă acuzație după ce poliția a aflat că nu are asigurare. „Mașina șoferului a fost confiscată, iar el este acuzat de conducere fără permis și fără asigurare”, a mai precizat poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?