Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Tăriceanu A DEMISIONAT din PNL


    Călin Popescu Tăriceanu a confirmat, miercuri, că și-a prezentat demisia din PNL, menționând că în cursul dimineții i-a telefonat președintelui PNL, Crin Antonescu, „să accepte reluarea discuțiilor cu premierul, în sensul continuării USL”, răspunsul acestuia fiind negativ.
    El a precizat că a avut o discuție în cursul dimineții cu președintele PNL, Crin Antonescu, legat de continuarea negocierilor din USL pentru a se ajunge la un comun acord. „De dimineață i-am dat un telefon (președintelui PNL, Crin Antonescu – n.r.) în sensul celor declarate, să accepte reluarea discuțiilor cu primul ministru, în sensul continuării USL. Răspunsul său a fost unul negativ”, a spus Tăriceanu. Călin Popescu Tăriceanu a menționat că nu a mai discutat cu Antonescu despre intenția sa de a demisiona din partid.
    Călin Popescu Tăriceanu, Cristian David, Radu Stroe și Ioan Ghișe s-au numărat printre liberalii care s-au exprimat împotriva ruperii USL la momentul votului din Delegația Permanentă a PNL. Fostul președinte al PNL a fost marți la Guvern, pentru a discuta cu liderul PSD, premierul Victor Ponta despre păstrarea USL.
Fostul premier din perioada 2004-2008 este membru fondator al PNL. El a deținut funcția de președinte al PNL între februarie 2005 și martie 2009. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?