Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Recital la pian, teatru și concerte muzicale, la Ateneu în martie și aprilie


   Sfârșitul acestei luni va fi marcat de recitalul la pian susținut de artistul italian Ippazio Ponzetta, care va avea loc astăzi, de la ora 19.00, la sala Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia”. Prețul unui bilet la recitalul de azi este 10 lei și  5 lei, redus, pentru elevi, studenți și pensionari.
    În luna martie, primul eveniment cultural va avea loc marți, 4 martie, de la ora 19.00. Este vorba despre spectacolul de teatru „Triunghiul Femeilor”, cu Rodica Popescu Bitănescu, Tania Popa și Viviana Alivizache, care va avea loc la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”. Prețul unui bilet este 50 de lei.
    Pentru iubitorii de muzică clasică, duminică, 23 martie, de la ora 19.00, va avea loc un spectacolul de operetă „My Fair Lady”, de Frederick Loewe, cu Orchestra de Cameră „Unirea” și soliști ai Operei Naționale București. Spectacolul va avea loc la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia”. Prețurile biletelor variază în funcție de locul din sală: 50 lei, 40 lei și 30 lei.
    A doua zi, luni, 24 martie, tot de la ora 19.00, de această dată la Ateneu, va avea loc un nou spectacol marca Fuego, care se intitulează „Serenadă pentru Dan Spătaru”. Un bilet costă 50 de lei. În luna martie vor avea loc și Galele Teatrale Focșănene, ediția a XVIII-a, în perioada 23 – 31 martie 2014.
    Luna aprilie va debuta la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” cu spectacolul „Lecția”, susținut de Tudor Gheorghe, sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 18.00. Prețul unui bilet este 65 de lei. Miercuri, 9 aprilie, de la ora 19.00, va avea loc un recital susținut de Claudia Codreanu (voce) și Costin Soare (chitară), la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”. Un bilet costă 15 lei și 10 lei redus, pentru elevi, studenți și pensionari.
    Biletele pot fi achiziționate zilnic, de la Agenția de bilete a Ateneului Popular din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?