Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Șemineul – accesoriul potrivit pentru un living open space


În apartamentele moderne se abordează tot mai des stilul open space, fie pentru a profita cât mai mult și cât mai bine de spațiile mici, fie pentru a oferi senzația de libertate și aerisire ce bucură ochiul și relaxează spiritul. În România, open space este stilul arhitectural cel mai des întâlnit în blocurile noi și o alegere asumată pentru a grupa mai ușor întreaga familie într-un spațiu comun pentru gătit și pentru divertisment. Și tot des întâlnit în casele românilor este și șemineul.

Un living în stil american este o alegere tot mai populară, deoarece în felul acesta se economisește foarte mult spațiu. Avantajul atunci când ai un living cu bucătărie inclusă este că ai la dispoziție mai multe idei și soluții de amenajare, deoarece ai parte de mult mai mult loc pentru a-ți pune în practică ideile.

Într-o bucătărie open space poți amplasa un loc de luat masa chiar pe locul în care înainte se afla peretele dinspre living. Dacă optezi pentru această soluție, trebuie să menții un stil de amenajare comun pentru ambele spații, așa încât să ai parte de un rezultat coerent și că nu fie o discrepanță între ele. Noi propunem aici și ideea de semineu.

Alegeți un punct de interes și concentrați-vă decorarea în jurul său.

 Acesta ar putea fi un șemineu. Pentru a atrage atenția asupra sa, aveți nevoie în primul rând de culori care să vă ajute în acest sens. Contrastele atrag întotdeuna, prin urmare dacă ați decis ca toti peretii din living să fie albi, obtineți efecte deosebite dacă-i asociați cu accesorii și obiecte decorative în culori puternice. Aici un șemineu te-ar putea salva! Sfaturile specialiștilor în amenajări interioare vă pot fi de mare ajutor, astfel încât să integrați în decorul deja existent un aer de prospețime și chiar să înlocuiți piese care nu mai sunt în trenduri.

În momentul de față românii care își doresc un șemineu de calitate, au de unde să aleagă. Pentru că de peste 17 ani există www.pefoc.ro care oferă un stoc impresionant de șeminee. Fie că vrei să alegi o soluție clasică cu lemne, fie o soluție modernă și foarte interesantă din punct de vedere al designului, care funcționează pe electricitate, gaz sau bioetanol, echipa PEFOC e gata oricând să te surprindă, chiar și cu șeminee personalizate!

Un șemineu nu trebuie neapărat să implice costuri mari, poți alege un model mai ieftin, atât timp cât este de calitate și montat de experți, desigur. Efectul va fi tot unul spectaculos, îți garantăm. Poți folosi piatra naturală sau cărămida aparentă pentru șemineu, vei crea în felul acesta un decor cu o atmosferă caldă și plăcută.

Astăzi, a opta pentru open space reprezintă și o metodă de a optimiza un spațiu mic, cu care majoritatea populației se identifică, dar și o reflecție a normelor culturale, multitaskingul devenind un obicei răspândit. Într-un spațiu deschis, poți găti, poți vorbi cu membrii familiei, poți asculta știrile de la televizor, fără a depune eforturi și chiar privi imaginea pe care șemineul ales de tine o dă locuinței tale.

Dacă te-ai gândit că vrei să adopți un model de open space în care să incluzi și un șemineu, atunci mai trebuie doar să iei legătura cu specialiștii în șeminee. Fie apelezi direct la PEFOC fie la colaboratorii pe care aceștia îi au în toată țara. Consultanță gratuită, transport gratuit, focare de șeminee cu garanție de 5 ani și un portofoliu elaborat de produse, de la soba tip semineu, șemineu centrală, coșuri de fum profesionale, modele diverse de ușă șemineu și toate accesoriile necesare, la pachet cu toate sfaturile de care ai nevoie despre evacuare peleti sau altele. Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!

1 COMENTARIU

  1. – Recomand cu incredere echipa din Sibiu, deoarece si eu am montat cu ei un semineu pe lemne si au dat dovada de profesionalism. Plus de asta au o gama foarte mare de produse si chiar ai de unde alege. Cum spun si ei: Noi facem tot , tu pui pe foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?