Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

INFOPOL


Depistați la volan, sub influența alcoolului

La data de 14 martie a.c., ora 06.39, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat în trafic un bărbat, de 60 de ani, din localitate, în timp ce conducea  o autoutilitară. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 15 martie a.c., ora 17.33, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani – Biroul Rutier au depistat un bărbat, de 65 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Conducea cu permisul suspendat

La data de 14 martie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi au depistat în zona trecerii la nivel cu cale ferată Adjudu Vechi un bărbat, de 41 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară care transporta material lemnos. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cel în cauză figura ca având dreptul de a conduce suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care are permisul de conducere suspendat.

Cercetat pentru infracțiuni la regimul silvic

La data de 14 martie a.c., ora 16.50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păunești împreună cu un reprezentant al Ocolului Silvic Panciu-Valea Caregnei au găsit pe raza satului Viișoara 21 de cioate, nemarcate, esență salcâm. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 de ani, din comuna Păunești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegala de arbori și furt de arbori. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La volan cu permis necorespunzător 

La data de 15 martie a.c., ora 14.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Măicănești au depistat un bărbat, de 32 ani, din județul Brăila, în timp ce conducea pe DN 23, pe raza comunei Măicănești, un tractor care tracta  două remorci înregistrate, deși poseda permis de conducere doar pentru categoria B. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 16 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?