Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Numele procurorilor care vor conduce Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea vor fi aflate săptămâna aceasta

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au trimis presei o informare în legătură cu concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii pentru ocuparea funcţiilor de conducere a procurorilor. Conform acesteia, rezultatele finale vor fi afişate în data de 14 octombrie a.c., dată la care se vor şti exact numele procurilor care vor conduce Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru următorii trei ani.

Urmare a informaţiilor apărute în presă, conform cărora procurorul Paul Mihăilă ar fi noul prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, comunicăm faptul că, potrivit calendarului de desfăşurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor, la data de 13 octombrie 2020 vor fi publicate rezultatele în urma contestaţiilor, iar la data de 14 octombrie 2020 va fi afişat tabelul privind clasificarea candidaţilor. Orice informaţie privind procurorul care va ocupa funcţia de prim-procuror adjunct este prematură” au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Precizarea Parchetului vine ca urmare a informaţiilor apărute în presă conform cărora procurorul criminalist Paul Mihăilă, care a candidat pentru funcţia de prim-procuror adjunct, ar fi obţinut note mai mari decât contracandidata sa, procurorul Marinela Arginteanu, care ocupă funcţia în prezent ca urmare a concursului câştigat în urmă cu aproximativ trei ani.

În ceea ce privește funcția de prim-procuror, Victoria Bârsan va rămâne în continuare la cârma Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, aceasta neavând contracandidat la concursul ce s-a desfășurat în perioada iulie- octombrie a.c și care a cuprins printre altele un proiect referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției și un test scris privind managementul, comunicarea și resursele umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?