Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Tânăra studentă Geanina Bratu mai are nevoie de 15 mii de euro pentru a avea o șansă la viață; polițista Elena Cernica a donat deja, donează și tu!


    Ionelia Geanina Bratu, de 20 de ani, din localitatea Nereju, are nevoie de ajutorul nostru pentru a avea o șansă la viață. Tânăra studentă la Facultatea de Geografie a fost diagnosticată anul trecut cu o tumoră malignă de rinofaringe (un cancer agresiv în stagiul III). Ulterior, după mai multe investigații în țară și străinătate, diagnosticul a fost de cancer la rinofaringe, stadiul IV, metastază la vertebra L2.
    Tânăra studentă este foarte optimistă și este convinsă că poate învinge boala, dar are nevoie în continuare de ajutor. În acest moment, Geanina mai are de făcut minim cinci ședințe de chimioterapie la Spitalul Anadolu din Istanbul, Turcia, ședințe care sunt costisitoare. Practic, Geanina Bratu are nevoie de 30 de mii de euro pentru a plăti ședințele de chimioterapie, dar familia sa nu dispune de acești bani și de aceea apelează în continuare la solidaritatea și generozitatea noastră. Până în acest moment a reușit să strângă suma de 15 mii de euro, dar mai are nevoie de alți 15 mii de euro pe care sperăm să îi putem strânge împreună. „În urmă cu un an de zile am fost diagnosticată cu o tumoră malignă de rinofaringe (un cancer agresiv în stagiul III) și am urmat tratamentul specific în România unde tumora a fost redusă semnificativ, dar corpul meu nu a suportat tratamentul până la final așa că medicii au decis să iau o pauză. Ulterior am mers la o clinică din Turcia unde mi-a fost descoperită o metastază pe vertebra lombară L2. Am fost informată de ce tratament trebuie să urmez și care sunt costurile acestuia, estimându-se un cost aproximativ de 30.000 Euro pentru tot tratamentul. În momentul de față am început tratamentul dar mă tem că nu voi putea să îl duc la capăt din cauza faptului că nu dispun decât de bani pentru o ședință. Săptămâna viitoare trebuie să plec din nou în Turcia unde mai am de făcut minim cinci ședințe de chimioterapie și sunt încrezătoare că va fi bine”, ne-a spus Geanina Bratu.
    Tânăra studentă solicită în continuare sprijinul nostru pentru a strânge cei 15 mii de euro, suma minimă de care are nevoie în acest moment petru a finaliza tratamentul din Turcia. „Neavând acești bani am fost determinată să apelez la voi și vă rog umil, cei care puteți și sunteți dornici să încercați să mă ajutați în orice mod financiar cu putință. Poate că nu este o sumă mare, dar pentru mine este imensă…. De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine, care m-au sprijinit financiar. Încă mai am nevoie de ajutorul vostru pentru că familia mea nu are această sumă de bani. Apelez la voi, cei ce sunteți dornici, buni și aveți posibilitatea de a face ceva în cazul meu”, a mai spus Geanina Bratu.
    O parte din membrii Asociației Întreprinzătorilor Forestieri Vrancea au sărit imediat în  ajutorul Geaninei Bratu și au strâns o sumă importantă de bani, respectiv 5000 lei până în acest moment. Orice sumă este importantă și binevenită, au susținut aceștia. „Așa cum am mai spus, există și situații de acest gen în care avem nevoie de ajutorul semenilor, de solidaritate, ori noi asta încercăm să facem, să ajutăm cu cât putem, pe cei care trec prin momente grele, dacă nu chiar cumplite. Vom continua să strângem bani pentru această tânără care merită să trăiască și să-și facă un viitor”, a declarat președintele Asociației Întreprinzătorilor Forestieri Vrancea, fostul polițist Fănuță Lazăr.

Geanina a cerut ajutorul semenilor pe facebook

    Pentru că familia nu avea bani pentru investigații și tratament, Geanina Bratu a postat pe facebook un mesaj tulburător prin care ne cere să o ajutăm să treacă peste această perioadă grea din viața sa.
     „Mă numesc Bratu Geanina Ionelia, sunt studentă la Facultatea de Geografie și am vârsta de 20 de ani. La fel ca toți oamenii, sunt o persoană ambițioasă și cu vise mărețe, dar trec prin cea mai grea perioadă a vieții mele. Mă regăsesc într-o situație foarte grea și sunt forțată sa cer ajutor oriunde pot și văd, deoarece, chiar acum, singurul lucru ce mi-a mai rămas este speranța. Acum aproape un an am fost diagnosticată cu o tumoră malignă de rinofaringe (un cancer agresiv în stagiul III) și am urmat tratamentul specific în România unde tumora a fost redusă semnificativ, dar corpul meu nu a suportat tratamentul până la final așa că medicii au decis să iau o pauză. În momentul actual mă aflu la o clinică din Turcia unde mi-a fost descoperită o metastază pe vertebra lombară L2. Am fost informată de ce tratament trebuie să urmez și care sunt costurile acestuia, estimându-se un cost aproximativ de 30.000 Euro pentru tot tratamentul. În momentul de față am început tratamentul dar mă tem că nu voi putea să îl duc la capăt din cauza faptului că nu dispun decât de bani pentru o ședință. În felul acesta am fost determinată să apelez la voi și vă rog umil, cei care puteți și sunteți dornici să încercați să mă ajutați în orice mod financiar sau informativ cu putință. La fel ca voi, am și eu vise și dorințe pe care vreau să le împlinesc, dar această boală îmi amenință viitorul și nu știu ce voi putea păți mâine. Apelez la voi, cei ce sunteți dornici, buni și aveți posibilitatea de a face ceva în cazul meu; iar pentru cei ce nu aveți posibilitatea, dar ați dori să ajutați, o distribuire al acestui anunț ar fi foarte bine primită. Èšin să vă mulțumesc anticipat celor ce doriți să realizați o donație pentru cazul meu sau să ajutați în orice fel și vă doresc sănătate și tot binele din lume.
    Diagnostic actual: CANCER DE RINOFARINGE STADIUL IV METASTAZAT LA VERTEBRA L2

Polițista Elena Cernica, solidară cu Geanina căreia i-a donat o sumă de bani

    Campaniei de ajutorare a Geaninei Bratu i s-a alăturat și polițista Elena Cernica, diagnosticată cu tumoră cerebrală, care a fost operată, zilele trecute, la International Neuroscience Institute din Hanovra, din  Germania. Operația a fost una complexă și a fost o reușită. Aceasta a postat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au ajutat-o și îi roagă să o ajute și pe Geanina, precizând că a donat și ea o sumă de bani pentru tânăra din Nereju.
    „Bună ziua! Operația mea este reușită! O să trec și de recuperare, cu bine! Vă mulțumesc din nou, vouă oamenilor cu suflet mare, apropiaților mei, care se știu, domnului președinte Marian Oprișan, doamnei Raluca Dan, domnului Raed Arrafat, doamnei Ursuleanu Dorinela din cadrul M.A.I și tuturor celor care au contribuit măcar cu un gând bun la soluționarea problemei mele. De aceea, vin cu rugămintea să ne sprijinim în continuare și să o ajutăm și pe Geanina, vrânceanca noastră, pentru că în curând, se apropie și tratamentul ei! Multă sănătate și însănătoșire grabnică! Eu am donat, donează și tu! Pentru asta suntem oameni! Doamne ajută! Contul Geaninei: Bratu Geanina Ionelia RO89RNCB0076152134770001”, se arată în mesajul postat de Elena pe pagina sa de Facebook.

Cei care doresc să o ajute pe Geanina o pot face donând bani în următoarele conturi:

RON: RO89RNCB0076152134770001
BCR: Bratu Geanina Ionelia

EURO: RO58BTRLEURCRT0430532601
BT: Bratu Ioana (mama)

Mail: geaninabratu09@yahoo.com

La următorul link găsiți actele medicale pe care le deține momentan:

https://drive.google.com/drive/folders/1uEKjQ5O_IhWiRuwRHyzNvYrCrdrrrIhf

Sursa: Facebook/Geanina Ionelia Bratu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?