Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Vânzătorii de pepeni îi tulbură somnul


   Un bărbat din Focșani îi reclamă pe vânzătorii de pepeni de sub geamul lui, pentru că îi tulbură somnul. Mihail Petrea a reclamat la Poliția Locală, la Poliția pieței și la Primărie faptul că sub geamul lui, respectiv pe strada Mare a Unirii, se descarcă pepeni până noaptea târziu, iar cel care îi comercializează și cu alte persoane face gălăgie mare. „Eu locuiesc pe strada Aurora, iar geamurile de la dormitor sunt pe strada Mare a Unirii. Sunt acolo niște persoane care fac gălăgie, iar noi nu ne putem odihni. Acum și-au amplasat și cort sub geamul meu. Eu nu am nimic împotriva lor, dar vreau să ne lase să ne odih-nim. Am o nepoțică de șase ani care doarme chiar acolo și trebuie să stăm cu geamurile închise pe căldura asta pentru că altfel nu se poate dormi. Aseară (joi seara – n.r) au descărcat pepeni acolo până târ-ziu și au făcut mare gălăgie. Vorbesc urât. Nu este normal așa ceva. Am mers la Poliția Locală și am depus o sesizare, dar și la primărie. Mi s-a spus că au autorizație. Asta este foarte bine, dar să fie mai atenți să ne lase în pace. Am fost și la poliția din piață, dar nu se întâmplă nimic”, ne-a spus Mihail Petrea.
   De cealaltă parte, vânzătorul recunoaște că a făcut „puțină gălăgie” și a spus că nu se va mai întâmpla. El a adăugat că mai sunt și copii care trec prin zonă și care sunt gălăgioși. „Pepenii sunt ai fratelui meu. Este adevărat că am descărcat pepeni și a fost puțină gălăgie, dar am discutat cu oamenii și am promis că vom avea grijă. Nu a durat mai mult de 20 de minute până când i-am descărcat. Pe aici mai sunt și copii care fac zgomot. S-a întâmplat de data aceasta, dar nu se va mai repeta. Noi avem autorizație ca să putem vinde pepeni aici, că doar nu ne-am instalat așa aiurea, unde ne-a venit nouă”, a spus Viorel Vasile.
   Purtătorul de cuvânt al Primăriei Focșani, Dan Cazaciuc, a confirmat faptul că cei care comercializează pepeni în acea zonă au autorizație și a adăugat că dacă aceștia nu respectă condițiile impuse prin autorizație, reprezentanții Poliției Locale sunt cei care trebuie să ia măsuri.
   Sesizarea a ajuns la Poliția Locală, iar în cursul zilei de ieri, un echipaj a fost trimis la fața locului pentru a verifica aspectele sesizate de către locatar. Åžeful Serviciului de Ordine Publică de la Poliția Locală, Nelu Ioniță, ne-a precizat că „reclamația este în lucru”.  Acesta a precizat totuși  că după ora 21.00, comercianții trebuie să-și asigure marfa și să nu mai desfășoare nicio activitate pe timpul nopții.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?