Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Daruri pentru mămicile și copiii din Centrul Maternal


    Mămicile și copiii ocrotiți în Centrul Maternal Focșani din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea au primit o mulțime de musafiri, care au venit încărcați cu daruri.
    Astfel, Cristea Ciprian, administratorul Școlii de șoferi „Ok Driver” Adjud, a dat o mână de ajutor Moșului, aducând lumina sărbătorilor în cadrul centrului. 
Nici reprezentanții Frizeriei „Wilson” nu au stat deoparte, acestia sosind și ei încărcați de cadouri.
     Cu mari emoții, toți cei din centru au primit și vizita elevilor clasei a IX-a de la Colegiul Tehnic Gheorge Asachi, însoțiți de diriginta Mihaela Arhire. Aceștia au susținut un program artistic cu dansuri sportive și colinde. „Beneficiarii Centrului Maternal au avut parte de un adevărat spectacol vocal, transmis cu multă căldură sufletească de tinerii care au dorit să aducă o bucurie în preajma sărbătorii Nașterii Domnului. Oaspeții au reușit să umple întreaga încăpere de daruri și sufletele copiilor de bucurie. Pe lângă dulciuri, fructe și jucării, aceștia au primit și pijămăluțe, papucei și multe alte lucruri folositoare. Mulțumim tuturor oaspeților și colindătorilor care au reușit să aducă un suflu creștinesc, de mângâiere, atât mămicilor și copiilor instituționalizați cât și personalului din acest centru”, a declarat Adina Lăscan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?