Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

VIDEO şi GALERIE FOTO: Accidente pe drumul european și în Focșani, soldate cu răniți și pagube materiale


    Vineri, în jurul orei 12.10, pe DN2/E85, la intersecția cu DJ 205R, care merge la Cotești, un bărbat din Focșani, conducând un autoturism Logan MCV dinspre Cotești, la virajul spre stânga pe DN2, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism înmatriculat în Vrancea, marca Ford Focus, care se deplasa pe direcția Golești-Urechești. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a 3 persoane, pasageri în cele 2 autovehicule, respectiv o femeie de 85 de ani din Logan, soția șoferului, și o femeie de 30 ani împreună cu băiețelul acesteia în vârstă de 5 ani, ambii din autoturismul Ford Focus. Persoanele rănite au fost transportate la spital de amulanțele SAJ. Din primele verificări se pare că șoferul autoturismului Logan ar fi pătruns în intersecție fără să se asigure. Polițiștii fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate modalitatea de producere a evenimentului.
    În timpul efectuării cercetărilor la accident, la aproximativ 2 Km, la ieșirea din localitatea Golești spre Urechești, a avut loc un alt eveniment rutier, de data aceasta soldat numai cu pagube materiale. Un autoturism Ford Focus, înmatriculat în Franța, în timp ce staționa lângă axul drumului în vederea efectuării virajului la stânga pe o stradă din Golești, a fost lovit din spate de un alt autoturism Ford, înmatriculat în Republica Moldova, care, la rândul său, a fost proiectat prin lovire din spate de un BMW tot din Republica Moldova. Se pare că vina ar aparține conducătorului autoturismului BMW pentru că nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de vehiculul din fața sa și nu a mai avut timp să oprească.

    Tot vineri, în zonă, la aproximativ 1Km de accident, pe sensul de mers spre Golești, circulația a fost restricționată pe un fir pentru a se readuce pe carosabil un TIR cu marfă pentru Moscova, răsturnat în urmă cu două nopți. Se pare că șoferul acestuia a pierdut controlul și a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se pe o parte. Din spusele acestuia, ar fi încercat să evite coliziunea cu un autoturism care i-ar fi tăiat calea.
    Tot vineri, de data aceasta în Focșani, a avut loc un accident pe bulevardul Independenței. Un pieton a fost acroșat ușor pe trecere de un autoturism. În zonă au ajuns mai multe echipaje de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?