Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! Un vrâncean a tras o bancnotă de 200 de lei la xerox și cu „banii” obținuți a mers la cumpărături


Constatare infracțiuni de  fals de monedă și tentativa de uz de fals
 În data de 11.03.2018, în jurul orelor 10.30, o patrula  din Cadrul Jandarmeriei Vrancea, în timp ce desfășura activități specifice pe raza comunei Dumbrăveni, a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că un bărbat de aproximativ 50 de ani încearcă să cumpere produse alimentare din târgul Dumbrăveni cu bancnote de 200 lei ce par a fi contrafăcute. La fața locului a fost depistat numitul M. L, care încerca să cumpere produse alimentare de la numita R. G.
 În momentul interceptării, persoana a aruncat pe jos 9 bancnote de 200 lei.
Fiind întrebat de proveniența celor 9 bancnote  de 200 lei acesta a declarat faptul că „în urmă cu o lună a făcut mai multe copii xerox după o bancnotă de 200 lei venindu-i ideea  de a veni la piață la Dumbrăveni pentru a face cumpărături cu acestea”. 
  Persoana în cauză a fost condusă la sediul S.C.C.O. Vrancea pentru continuarea verificărilor cu privire la cele constatate.
 Bunurile descoperite asupra persoanei au fost ridicate  pentru continuarea verificărilor și întocmirea actelor de sesizare. În speță a fost intocmit dosar cu acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor de fals de moneda și tentativa de uz de fals. Autorul este cercetat în stare de libertate.
Maior George Petrea, purtător de cuvânt al IJJ Vrancea
12 martie 2018
Sursa foto: Facebook- Jandarmeria Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?