Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Judecătoarea Mihalache, preşedintele BEJ Vrancea


   Judecătorea Frăsina Mihalache, de la Judecătoria Focșani este președintele Biroului Electoral Județean (BEJ) Vrancea. Magistratul a fost desemnat astăzi în urma tragerii la sorți pentru președinții și locțiitoriii secțiilor de votare. Locțiitorul este judecătoarea Mirela Diță, de la Tribunalul Vrancea. În cadrul ședinței de extragere au fost desemnați și președinții și locțiitorii Birourilor Electorale de Circumscripție (BEC), la nivelul fiecărui oraș și comună.
   Numai pentru orașul Mărășești nu s-a înscris niciun magistrat și s-a apelat la lista cu juriști pentru desemnarea președintelui și locțiitorului. În ceea ce privește municipiul Focșani, vicepreședinta Judecătoriei Focșani, judecătoarea Mariana Grădinescu a fost desemnată președintele biroului electoral, iar locțiitor a fot extras procurorul Liviu Georgian Oprișan, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani.
   La BEC Panciu vor funcționa în calitate de președinte și respectiv locțiitor, judecătoarea Irina Åžerbănuț și prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, Nicolae Pîrcălăbescu.
   Pentru Odobești, dintre magistrați nu s-a înscris decât judecătoarea Măndica Badiu, de la Judecătoria Focșani așa că funcția de președinte i-a revenit. Pentru locțiitor extragerea s-a făcut din lista cu juriști și a fost desemnat Åžtefan Bouroș.
   La Mărășești atât președintele BEC cât și locțiitorul acestuia au fost desemnați dintre juriștii care s-au înscris și au fost extrași din urnă Claudiu Giurea și Vasilica Violeta Dumitru.
   Tragerea la sorți a continuat cu desemnarea pentru fiecare comună în parte  a președinților și locțiitorilor acestora în cadrul birourilor electorale de circumscripție, iar în momentul în care lista cu juriști s-a terminat s-a apelat la lista cu persoane propuse de primari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?