Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Locotenent colonel Tiberius-Valentin Dăscălescu, consilierul juridic al garnizoanei Focșani, a murit după o intervenție chirurgicală, la numai 44 de ani


    Locotenent colonel Tiberius-Valentin Dăscălescu, consilierul juridic al garnizoanei Focșani, a încetat din viață la doar 44 de ani. Potrivit unor apropiați, decesul ar fi survenit ca urmare a unei hemoragii interne, după ce în cursul zilei de joi el a fost supus unei intervenții chirurgicale, pentru un hematom, la Spitalul Județean de Urgență. Miercuri seara, el a mers la spital pentru investigații, iar medicii au decis să-l interneze, urmând ca joi să fie operat. Din păcate însă, la scurt timp după intervenția chirurgicală, locotenent colonel Tiberius-Valentin Dăscălescu a încetat din viață. Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii „Adormirea Maicii Domnului”- Precista din Focșani, urmând ca luni să fie înmormântat la cimitirul Sudic.
    „Cu profund regret și nemăsurată tristețe, militarii Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”, anunță dispariția fulgerătoare a celui care a fost colegul lor, locotenent colonel Tiberius-Valentin DÄ‚SCÄ‚LESCU, consilierul juridic al garnizoanei. Îi vom păstra vie amintirea camaradului nostru, un profesionist desăvârșit, devotat și dăruit nobilei cariere a armelor. Suntem alături de familia greu încercată, în rugăciune și gânduri, în aceste momente grele. Dumnezeu să te odihnească în pace Tibi, și să te așeze în ceata drepților!”, au transmis colegii din cadrul Brigăzii 282 Infanterie  Mecanizată „Unirea Principatelor” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?