Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Arest menținut pentru un bărbat care era să-l omoare pe fostul concubin al mamei sale


Magistrații Curții de Apel Galați au menținut măsura arestului preventiv în cazul tânărului de 30 de ani, din Odobești, care pe 1 ianuarie era să-l omoare pe fostul concubin al mamei sale. „(…) respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul contestator T(…) IONUÈš, cercetat pentru infracțiunea de tentativă la omor (…) împotriva încheierii din data de 6.02.2018 pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Vrancea (…). Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul contestator T(…) IONUÈš de înlocuire a măsurii preventive a arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. (…) obligă pe inculpatul contestator la plata sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. (…) Definitivă. Pronunțată în camera de consiliu azi 15.02.2018”, este decizia Curții de Apel Galați. 
Bărbatul a fost arestat preventiv sub acuzația de tentativă la omor. Potrivit anchetatorilor, în data de 1 ianuarie 2018, agresorul se afla acasă, în Odobești, împreună cu mama sa. În vizită a venit fostul concubin al mamei sale, moment în care Ionuț T. i-a cerut să plece. Victima nu a apucat să iasă afară din casă, căci inculpatul a luat o coadă de mătură cu care a început să o lovească. La un moment dat, coada de mătură s-a rupt, însă inculpatul a ieșit afară din casă, în căutarea unui par. Când l-a găsit, a revenit în locuință și a continuat să lovească partea vătămată, până ce aceasta a căzut la pământ, plină de sânge. Agresorul a fost oprit de fratele mamei sale, care i-a cerut să înceteze.
Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Focșani, fiind apoi transferată la Spitalul Județean Galați, unde medicii au constatat că viața i-a fost pusă în pericol în urma loviturilor primite.
Sursele noastre ne-au precizat că agresorul este foarte violent, el fiind condamnat și anterior. A fost liberat condiționat în urmă cu aproximativ 2 ani. De asemenea, în prezent, el mai este cercetat și trimis în judecată în mai multe dosare, pentru fapte de violență, fiind o persoană foarte agresivă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?