Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

ULTIMA ORĂ! Accident pe E85, în zona intersecției cu drumul care duce spre Cotești


 Un accident rutier s-a produs în această seară (duminică) pe DN 2 E85, în zona intersecției cu drumul care duce la Cotești. 

 Potrivit primelor informații primite de la polițiști, în accident sunt implicate 4 autovehicule, fiind o victimă. Deocamdata nu se știe dacă persoana este decedată sau doar rănită. 
UPDATE 1!!! Două femei au ajuns la spital
Două persoane au fost rănite în urma accidentului. Acestea au fost preluate de ambulanță și transportate la spital. Cele două victime sunt femei și nu par a fi grav rănite.
Din primele date, se pare că un conducător auto care circula pe banda de lângă acostament a prins o porțiune din acesta, s-a răsucit, intrând astfel în coliziune cu alte trei autoturisme. Cauzele exacte ale producerii accidentului urmează a fi stabilite. 
UPDATE 2!!! Cum s-a produs accidentul 
Potrivit informațiilor de la locul accidentului, o femeie care se afla la volanul unei Skoda Roomster, ce circula pe direcția Urechești – Focșani, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi ajuns pe contrasens, unde ar fi acroșat un Volkswagen Passat, cu numere de Alba. Apoi, ar fi ricoșat într-un Hyundai cu numere de Republica Moldova, care a ajuns pe câmp. În cele din urmă, Skoda ar fi intrat în coliziune cu o Dacia Break. 
Potrivit reprezentanților IPJ Vrancea, o femeie, de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Focșani – Buzău, pe fondul unui carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe acostament, a virat brusc și a intrat în coliziune cu 3 auto care circulau din sens opus. Au ajuns la spital femeia de 20 ani și o pasageră în autoturismul condus de aceasta.  


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?