Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Filmul unei SINUCIDERI. Un focşănean de 38 de ani a fost găsit mort de tatăl său


Un bărbat din Focșani și o femeie din comuna Poiana Cristei și-au pus capăt zilelor, ieri. În ambele cazuri, cauza sinuciderii ar fi depresia.
Prima sesizare s-a primit de la Poiana Cristei, cadavrul unei femei de 69 de ani fiind găsit de fiul acesteia. Mița A. s-a spânzurat cu un cordon, pe care l-a prins de grinda unei magazii. Femeia nu a lăsat niciun înscris prin care să explice de ce a recurs la un astfel de gest. „Astăzi (ieri-n.r.), în jurul orei 11.20, polițiștii de la Postul de Poliție Poiana Cristei au fost sesizați de un localnic (fiul victimei-n.r.) despre faptul că o femeie în vârstă de 69 de ani s-a sinucis prin spânzurare cu un cordon, pe care l-a înnodat de o grindă de susținere a acoperișului unei magazii. Persoana în cauză nu a lăsat niciun înscris prin care să-și justifice gestul. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, ne-a precizat inspector principal Cătălina Murariu, de la Biroul de Presă al IPJ Vrancea.
    Polițiștii au întocmit dosar de moarte suspectă și continuă verificările în acest caz pentru a afla care au fost motivele ce au determinat-o pe femeie să-și pună capăt zilelor.

    S-a intoxicat cu gaz de butelie

    Tot ieri și-a pus capăt zilelor și un bărbat de 38 de ani, din Focșani. Ionuț T., care locuia împreună cu tatăl său, a așteptat ca acesta din urmă să plece de acasă pentru a-și putea duce planul la bun sfârșit. Rămas singur, bărbatul a scos cablul de la butelie, l-a conectat la o mască, pe care și-a pus-o apoi pe față, butelia fiind deschisă. S-a intoxicat cu gaze și a murit în scurt timp.
    Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de tatăl său, în dormitor. Speriat, omul a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns cadrele medicale, care nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, constatând decesul. Cazul este cercetat de polițiști. „Apelul prin 112 s-a primit la ora 12.20, ofițerul de serviciu fiind sesizat de către un bărbat de 67 de ani despre faptul că și-a găsit fiul decedat în dormitor. În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a legat un furtun de gaze la o mască, pe care și-a pus-o pe față, intoxicându-se. Åži în acest caz, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei”, a adăugat inspector principal Murariu.
Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, nici bărbatul de 38 de ani, care nu era căsătorit, nu ar fi lăsat niciun înscris prin care să-și justifice gestul, apropiații afirmând că el și-ar fi pus capăt zilelor pe fondul unei depresii.

Articolul precedent
Articolul următor

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?