Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Infopol


Arestat preventiv pentru tentativă de omor

    La data de 04.03.a.c., orele 17.11, polițiștii din Vîrteșcoiu au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 38 ani, a fost transportat la Spitalul de Urgență „Sf. Pantelimon Focșani”, unde a fost internat cu diagnosticul „plagă înjunghiată prin agresiune, veche de 20 de ore, la nivel hemitoracic”. Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat faptul că în noaptea de 03/04.03.a.c., în jurul orelor 02.00, bărbatul ar fi fost lovit cu cuțitul de către vecinul lui, S.I., în vârstă de 22 ani.
    La data de 26.06.a.c., Curtea de Apel Galați a emis pe numele lui S.I. mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, fapt pentru care polițiștii din Odobești au procedat la executarea mandatului. Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. Vrancea, iar cercetările sunt continuate, în vederea tragerii acestuia la răspundere penală.    

Agresiune cercetată de polițiști

    La data de 25.06.a.c., orele 21.10, polițiștii din Soveja au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 47 ani, din localitate, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit cu pumnii de un consătean, în vârstă de 31 ani, iar în cădere s-a lovit cu capul de asfalt. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgență „Sf. Pantelimon Focșani”, în vederea primirii de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate și luării măsurilor legale ce se impun.

Dosare penale la regimul circulației 

    La data de 26.06.a.c., orele 07.35, polițiștii focșăneni au depistat pe strada Republicii un bărbat, în vârstă de 32 ani, din Focșani, care conducea un autoturism cu numărul de înmatriculare radiat din circulație din data de 27.03.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 26.06.a.c., orele 23.40, pe raza comunei Suraia, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 32 ani, din comuna Cotești, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27.06.a.c., orele 09.00, în mun. Focșani, polițiștii au depistat un tânăr, în vârstă de 25 ani, din com. Vîrteșcoiu, care conducea un autoturism, având autorizația provizorie de circulație expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.
     
La data de 27.06.a.c., orele 10.30, în mun. Focșani, polițiștii au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din oraș Urlați, jud. Prahova, care conducea un autoturism ce figura ca fiind radiat din circulație din data de 06.12.2013. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?