Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Un tânăr care se plimba îmbrăcat doar cu pantaloni de pijama și în picioarele goale, prin Focșani, luat de pe stradă de jandarmi


Persoane salvate de jandarmi
    În data de 14 februarie a.c., jandarmii vrânceni au identificat două persoane pe raza municipiului Focșani și comunei Soveja care aveau nevoie de îngrijiri medicale datorită condițiilor meteo nefavorabile.
          În jurul orelor 14.00 jandarmii montani din cadrul Jandarmeriei Montane Soveja au fost sesizați asupra faptului că în zona Rucăreni din comuna Soveja se află o persoană căzută în stradă. Jandarmii deplasându-se la fața locului au identificat o persoană de sex masculin în vârstă de 83 de ani care era întinsă pe jos în zăpadă. Persoana se afla căzută de aproximativ o oră și era sub influența băuturilor alcoolice.
         Jandarmii au condus persoana la autospecială pentru a se putea încălzi, în același timp fiind solicitată o ambulanță din cadrul SMURD, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate și transportul acesteia către o unitate spitalicească.
    Tot (în data de 14 februarie a.c.), în municipiul Focșani, în jurul orelor 13.00, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, au fost sesizați asupra faptului că o persoană se plimbă dezbrăcată pe stradă, în zona străzii Cuza Vodă.
    Jandarmii s-au deplasat de urgență la fața locului, iar pe strada Bucegi în zona „Doi Stejari” au observat un tânăr de 28 ani, în bustul gol, îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de pijama și neavând nimic în picioare. Persoana era incoerentă în vorbire și gesturi, neputând da detalii despre prezența sa pe stradă. Jandarmii au luat măsura conducerii la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vrancea pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta este cunoscut cu boli psihice. 

Purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea
Maior Petrea George

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?