Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Atletism: CSM Focșani 2007 revine în campionatele naționale cu un grup important de sportivi!


Bucureștiul va găzdui, astăzi, 3 februarie, și mâine, 4 februarie, finala Campionatului Național de sală pentru seniori și tineret. La întreceri vor concura și șapte sportivi ai CSM Focșani 2007 care revine, astfel, după mai multă vreme, cu un grup mai important de sportivi în competițile naționale. Vor reprezenta clubul municipiului multipla campioană Claudia Prisecaru, recent câștigătoarea curselor de 1500 metri și 3000 metri la Campionatul Național Universitar și în etapa a doua a Campionatului Național, și cinci juniori, legitimați la LPS-CSM Focșani 2007 și un altul, de la LPS Iași- CSM Focșani 2007. Aceștia sunt juniorul 1 Cosmin Vasiliu, la 400 metri și 800 metri, juniorul 2 Dumitru Prelipceanu, de la Iași, la 400 metri, și juniorii 1 Bogdan Guțu, Cătălin Gîrleanu, Manuel Sârbu și Nicu Păsăroiu, la 60 metri. Prelipceanu, Gîrleanu, Guțu și Vasiliu vor concura și în cursa ștafetelor de 4×2 tururi. 
Claudia Prisecaru, antrenată de profesorul Cristian Orza, și-a propus repetarea la Campionatul Național de Tineret a performanței de la Campionatul Național Universitar, iar grupul de juniori, pregătiți de profesorii Gabriel Alexandrescu și Marius Batog, clasarea ștafetei între primele șase la seniori, dar și poziționări cât mai bune în proba de 60 de metri!     
La startul Campionatului Național de seniori și tineret vor fi prezenți și mai mulți sportivi de la LPS Focșani și CS Unirea Focșani.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?