Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Un bărbat a făcut stop cardio respirator și a murit pe strada Ștefan cel Mare; o altă persoană este în stop cardio respirator pe Comisia Centrală


În jurul orei 16:30, pe strada Ștefan cel Mare din Focșani, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ cu medic au intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 62 de ani, aflat în stop cardio respirator. Timp de mai bine de 40 de minute echipajul medical i-a aplicat bărbatului manevre de resuscitare la fața locului. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, persoana nu și-a revenit, fiind declarată decedată de medicul SAJ.
În jurul orei 17.50, pompierii din cadrul SMURD DP Focșani și un echipaj SAJ Vrancea intervin pentru acordarea de prim ajutor calificat unei persoane aflate în stop cardio-respirator, în Focșani, pe str. Comisia Centrală. 
UPDATE!
Și persoana care a făcut stop cardio respirator pe strada Comisia Centrală a decedat. Din primele informații, este vorba despre paznicul de la intrarea în secțiile Spitalului Județean situate pe strada Comisia Centrală. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?