Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Fotbal feminin – Estera Țifești a început jocurile de verificare!

  • Măgura Bacău – Estera Țifești 2-1

Formația de fotbal feminin Estera Țifești a avut un excelent campionat 2021-2022, în Liga a III-a, în care a fost debutantă. La final, ca o concluzie a întregului sezon, vreau să scot în evidență dorința de succes a fetelor, care au înțeles în sfârșit ce înseamnă să joci pentru ECHIPĂ și să pui pe primul plan interesul comun, în detrimentul celui individual. Viitorul sună bine! Promitem să vă obișnuim cu multe victorii și în sezonul următor!”, spunea atunci antrenorul Paul Cioran. Ca să-și poată ține promisiunea, Paul Cioran, colegii săi din conducerea tehnică și jucătoarele au început din vreme antrenamentele așa încât debutul de campionat, care va fi la 18 septembrie, să găsească echipa în bună formă de concurs.

Obiectivul nostru, la fel ca și anul trecut, e de a da șansă jucătoarelor din Vrancea să facă pasul către fotbalul mare și să obțină un loc la finalul campionatului cel puțin la fel de bun ca anul trecut. Facem apel la toți iubitorii fenomenului fotbalistic din județ să fie alături de noi atât moral, cât și financiar, pentru a da continuitate acestui proiect inedit, structurat corect și bazat pe muncă și seriozitate”, scrie pe pagina de facebook a clubului antrenorul Paul Cioran. Campionatul ce urmează este cel puțin la fel de dificil ca și cel trecut, Estera Țifești urmând să joace în Seria a II-a, alături de FC Botoșani, Poli Iași, CSM Pașcani, Sepsi Sf Gheorghe și Activ Slobozia.

De la Estera a plecat la campioana României, Olimpia Cluj-Napoca, după terminarea campionatului trecut, Alexia Niculescu, internaționala de juniori a Țifeștiului. A venit de la Național Golești Georgiana Istrate. Este remarcabil că lotul nu a suferit modificări majore ceea ce conferă echipei omogenitate și continuitate într-o manieră de joc ale cărei rezultate au permis clasarea Esterei pe locul al doilea în serie cu 12 victorii, un egal și doar două înfrângeri. Fetele Țifeștiului au și avut un prim joc de verificare, în deplasare, duminică, 21 august, în compania echipei de Ligă a doua Măgura Bacău. Gazdele au câștigat cu 2-1, golul, oaspetelor fiind înscris de Georgiana Istrate. La oaspete nu au evoluat, fiind învoite, Lăluciu, Bîrsă, Dima, Harțuche.

La Bacău, pentru Estera Țifești au jucat: Bianca Radu (Miruna Munteanu) – Florina Onia, Andreea Onea, Ana Barbu, Elena Conduraru – Marta Onea, Mădălina Ismană, Laura Petrihan, Mihaela Ștefan (Larisa Tufănoiu) – Georgiana Istrate, Diana Luca. Antrenor, Paul Cioran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?