Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! VIDEO camere supraveghere! TREI mașini au ieșit în afara părții carosabile în curba de la ieșirea din Focșani spre Bolotești


Trei mașini au ieșit astăzi (sâmbătă) în afara părții carosabile în curba de la ieșirea din Focșani spre Bolotești. 

Toate autovehiculele veneau din direcția Bolotești și intrau în Focșani. 
În jurul orei 14.30, primul autoturism marca Fiat a derapat după ce conducătorul acestuia a intrat în viraj, a „mușcat” acostamentul apoi a pierdut controlul intrând pe contrasens și dărâmând gardul din plăci de beton al împrejmuirii oborului. Din fericire nu au fost victime. 
La aproximativ o oră și 10 minute de acest eveniment, timp în care primul autovehicul nu a fost scos din șanț, a mai avut loc un derapaj, de data aceasta a unui autovehicul marca Daewoo Matiz care venea din aceeași direcție. Mașina a derapat de această dată în partea dreaptă a sensului de mers, oprindu-se într-un copăcel. Nici de această dată nu a fost vreo persoană rănită. 
La 10 minute diferență, abia ce oamenii care erau cu autoturismul Matiz au reușit să-l scoată din șanț, un autoturism Dacia 1310, care venea tot din direcția Bolotești, a derapat și a ieșit exact în același loc în care fusese autoturismul Daewoo. O femeie care a rămas în urmă Matiz-ului abia a reușit să se ferească fugind foarte speriată din calea Daciei. O clipă a lipsit ca să nu se întâmple un accident. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?