Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

ULTIMA ORĂ! Polițiștii au plecat noaptea să caute hoții de lemne


ACÅ¢IUNE PENTRU PREVENIREA ÅžI COMBATEREA DELICTELOR SILVICE
Polițiștii din Vrancea și Galați au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor în domeniul silvic. În urma legitimării a peste 90 de persoane și a 22 autovehicule controlate, au fost constatate 2 infracțiuni flagrante de tăiere ilegală și furt de arbori și 13 abateri contravenționale, fiind confiscați 6,2 m.c. lemn de foc. 
La data de 14 decembrie a.c., în intervalul 03.30-11.30, polițiștii vrânceni alături de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați au organizat o acțiune pe raza comunei Ploșcuțeni, din județul Vrancea și a comunei Buciumeni, din județul Galați, pentru reducerea fenomenului de tăiere ilegală de arbori din suprafețele împădurite.
În cadrul acțiunii, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare în urma cărora 4 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri și au fost ridicate unelte susceptibile a fi folosite în activitatea infracțională.
În urma verificărilor efectuate, au fost constatate 2 infracțiuni flagrante de tăiere ilegală și furt de arbori și au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 23.460 lei. Totodată, au fost confiscați 6,2 m.c. lemn de foc, ce au fost lăsați în custodia ocolui silvic.
Polițiștii au fost sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Galați.
Acțiunile de prevenire și combatere a delictelor silvice vor continua.
Biroul de presă al IPJ Vrancea
16 decembrie 2017                                                                   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?